68 Gençlik Hareketi Önderleri: HDP bir Amerikan projesi

1992’de kurulan ve bir süredir hakkında açılan kapatma davasıyla uğraşan 68’liler Birliği Vakfı, 12. Olağan Genel Kurulu toplandı. 68 gençlik hareketi öndeleri, HDP'nin bir Amerikan projesi olduğunu söyledi

Abone ol

68'liler Birliği Vakfı 12. Olağanüstü Genel Kurulu yapıldı.

Vakıf Başkanı Sönmez Targan'ın hasta olması nedeniyle Genel Kurul'un açılış konuşmasını Başkan Yardımcısı Cemil Orkunoğlu yaptı.

Genel Kurul'a Ulusal Kanal Genel Müdürü Turhan Özlü, Aydınlık Gazetesi Yazarı Avukat Erol Ertuğrul, Vatan Partisi İstanbul İl Başkanı Erkan Önsel, 68'liler Birliği Vakfı Kurucularından Namık Kemal Boya ve bir çok 68'li katıldı.

68 Gençlik hareketinin liderlerinin gündemi de 7 Haziran Genel Seçimiydi.

Seçime tek liste girdi. Yeni yönetim Namık Kemal Boya, Zülkadiroğlu, Arslan Kılıç, Mehmet Atay, Ali Rıza Dizdar, Gökay Eren, Turgut Ünlü, Ali Işık, Merdan Aslan, Serdar Yıldırım, Turhan Feyizoğlu, Necdat İzman, Fethiye Yalçınkaya, Zeki Polat ve Barış Doster seçildi.

ulusalkanal.com.tr

68 Gençlik Hareketi Önderleri: HDP bir Amerikan... paylaşan: ulusalkanal

hdp
Erdoğan, taşeron işçileri azarladı! Farkında olmadan kendi siyasetini eleştirdi Gündem Davutoğlu CHP ve MHP'ye yüklendi Gündem Kılıçdaroğlu: Kürt siyasal hareketi (PKK) Meclis'te olmalı Gündem Kılıçtaroğlu Antalya'da CHP'nin vaatlerini anlattı Gündem