Şırnak'ta teröristler eski muhtar Mehmet Macartay'a saldırı düzenledi

Şırnak'ın Cizre ilçesinde hastanede memur olarak çalışan ve eski Kale Mahallesi muhtarı Mehmet Zeki Macartay, evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna 3 kurşun isabet eden Macartay, Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Abone ol

Şırnak'ta eski mahalle muhtarı Mehmet Zeki Macartay, evinin önünde PKK'lı teröristlerin silahlı saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Eski Kale Mahallesi Muhtarı ve Cizre Devlet Hastanesi'nde görevli Macartay, Kale Mahallesi'ndeki evinin önünde kimliği belirsiz kişi veya kişilerin silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan Macartay, vatandaşlar tarafından Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Daha önce ölümle tehtit edildiği iddia edilen Macartay'ın teröre karşı düzenlenen eylemlerde ön sırada olduğu belirtildi.

PKK'lı teröristler daha önce de Mardin'in Ömerli ilçesinde 50 yaşındaki Mahmut Kanat, Dargeçit ilçesinde Necim Kılınç, Şırnak'ta 17 yaşındaki Bayram Tatar ve Hakkari Şemdinli'de kamyon şöfürü olan Zahir Er'i öldürmüştü.

ulusalkanal.com.tr

Eskişehir’de trafik kazası: 1 ölü Yurt 72 yaşında üniversiteli oldu Yurt Faciayı önledi! Yurt Elazığ’da seyir halindeki araç patladı Yurt