Çankaya seçeneksiz kalmadı

İşçi Partisi Ankara Çankaya'da Belediye Başkanlığı'na profesör Doktor Hamit Zafer Kars'ı aday gösterdi.

Abone ol

29 Ekim ve 19 Mayıs'larda meydanlara akan milyonların iktidar hedefinde Ankara Çankaya kritik önemde. Ancak yerel seçimlere kısa bir süre kala Çankayalılar'ı umutlandıracak aday henüz ortaya çıkmamıştı. Beklentiye İşçi Partisi yanıt verdi; profesör doktor Hamit Zafer Kars'ı Çankaya Belediye Başkanlığı'na aday gösterdi.

Kars'ın adaylığı İşçi Partisi Ankara İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışında açıklandı. Yurttaşlara seslenen İşçi Partisi Genel Başkanvekili Hasan Basri Özbey'in hedefinde Adalet Bakanı Bekir Bozdağ vardı.

Özbey; ergenekon tertibiyle tutsak edilen İşçi Partisi Lideri Doğu Perinçek'in siyasi faaliyetlerinin engellendiğine dikkat çekti.

Özbey; MHP ve CHP'nin güçbirliğine yanıt vermediğini vurguladı; "buna rağmen Türkiye seçeneksiz değildir" dedi.

Özbey'in ardından söz alan İşçi Partisi Çankaya Belediye Başkan adayı profesör Doktor Hamit Zafer Kars; Çankaya'da milli hükümet için sağlam bir dayanak yaratacaklarını belirtti.

1953 yılında Diyarbakır’da doğan Zafer Kars, beyin ve sinir cerrahisi uzmanı. Cumhuriyet Üniversitesi'nde anabilim dalı başkanı olarak çalıştı. 1990 yılında doçent, 2003 yılında profesör unvanı aldı. Rektör Yardımcılığı, dekan vekilliği ve kurucu dekanlığı görevlerinde bulundu. 2013 yılında emekli oldu. Evli olan Profesör Doktor Zafer Kars'ın birçok dergide yazıları yayımlandı. Jön Türk Devrimi ve tıp tarihi üzerine yazdığı kitabı okuyucusuyla buluştu.ü

ulusalkanal.com.tr

"Uzun tutukluluk süresini aşanlar serbest bırakılmalı" Gündem "Yurtseverler çıkana kadar özgür olmayacağız" Gündem Abdullah Gül karşı çıktı Gündem Erdoğan "Örgüt" dedi operasyonlar başladı Gündem