Meral Akşener'den Erdoğan'a 'FETÖ' faksı! Beştepe'den yanıt var

MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, “FETÖ’nün MHP’ye sızma operasyonu” kapsamında gözaltına alınanlara sahip çıkmak için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a faks çekti. Akşener, gözaltına alınan kişilerin Türk milliyetçisi olduğunu, FETÖ ile bağlantısı olmadığını belirtti. Akşener’in şikâyetine Beştepe’den “inceliyoruz” yanıtı verildi.

Abone ol

Merkez Disiplin Kurulu’nun oy birliği ile aldığı kararla MHP’den ihraç edilen Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı aradı.

“FETÖ’nün MHP’ye sızma operasyonu” kapsamında gözaltına alınanlara sahip çıkan Akşener, Erdoğan’dan destek istedi.

Erdoğan ile görüşemeyen Akşener, bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı makamına faks çekerek operasyonların haksız ve hukuksuz olduğunu öne sürdü.

Meral Akşener, gözaltına alınan kişilerin Türk milliyetçisi olduğunu, FETÖ ile bağlantısı olmadığını iddia etti.

Cumhuriyet'in haberine göre, Akşener’in faksta, kendisini destekleyen isimlerin gözaltına alınmasının dikkat çekici olduğunu vurguladığı öğrenildi.

Türk milliyetçisi isimleri FETÖ’cü ilan etmenin yanlış olduğunu belirten Akşener, bu isimlerin FETÖ’yle mücadele eden isimler olduğunu ifade etti.

CUMHURBAŞKANLIĞI'NDAN YANIT VERİLDİ

Cumhurbaşkanlığı’ndan da Akşener’e, “bu isimlerle ilgili iddiaların incelendiği” yönünde bilgi verildiği kaydedildi.

Bayramdan önce Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nca “FETÖ’nün MHP’ye sızma operasyonu” adı altında operasyon başlatılmıştı.

Başsavcılığın 33 kişi hakkında gözaltı kararı verdiği isimler arasında, MHP Genel Merkezi’ne muhalif kimlikleriyle öne çıkan çok sayıda gazeteci ve işadamı yer almıştı.

ulusalkanal.com.tr

Tendürek şehitleri toprağa verildi Gündem ADD'den Atatürk heykelinin kaldırılması kararına tepki Gündem Eski AKP'li vekil: Birileri yapıyor, biz de işimize geldiği için sessizce izliyorduk Gündem Manisa Akhisar'da deprem Gündem