Polislere alçak saldırı: 1 sivil öldü polisler yaralı

PKK Diyarbakır'da bu kez Yenişehir ilçesinde çok sayıda vatandaşın bulunduğu bir lokantaya saldırdı. Açılan ateş sonucu lokantada yemek yiyen 3 polis memuru ile 1 sivil vatandaş yaralandı. Hastaneye kaldırılan lokantanın garsonu 21 yaşındaki Şeyhmus Tanır hayatını kaybetti.

Abone ol

Diyarbakır'da bir lokantada oturan polis memurlarına ateş açıldı. Üçü polis, 4 kişi yaralandı.

Hain saldırı Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde meydana geldi. Ofis semtinde, kentin ünlü çorbacılarından birinin önünde oturan çok sayıda müşteri ile polis memurları, PKK'nın saldırısına uğradı.

Polis memurları ile müşteriler kurşunların hedefi oldu. Açılan ateş sonucu 3 polis memuru ile 1 sivil vatandaş yaralandı.

Saldırıda yaralanan lokantada çalışan, garson 21 yaşındaki Şeyhmus Tanır hayatını kaybetti. Tanır'ın bir ay önce askerden terhis olduğu öğrenildi.

Diyarbakır Valiliği, PKK’lı teröristlerin eşkallerinin saptandığını, yakalanmaları için çalışma başlattıldığını açıkladı.

ulusalkanal.com.tr

Abdullah Gül kararını verdi! Gündem Davutoğlu: Hiçbir şehit ailesi sitem etmedi Gündem İHA koordinatları verdi! Savaş uçakları bombaladı Gündem Şüphe üzerine durdurulan araçtan bakın ne çıktı Gündem