Bir tarafta şehitler için cenaze töreni, diğer yanda TÜRGEV'in açılış töreni!

Şehitler son yolculuğuna uğurlanırken Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Türgev'in Toplu Açılış Töreni'nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu da Tarım Bakanlığı'nın düzenlediği bilgilendirme toplantısındaydı. Erdoğan TÜRGEV'e "her zaman arkanızdayım" mesajı verdi

Abone ol

Bir annenin, şehit oğlunun ardından yaktığı ağıttı yüreklere kor gibi düşen bu ses... Türk milletinin aklı da vidanı da o ağıtın yakıldığı Malatya'daki askeri törendeydi.

Türkiye şehitlerine ağlarken, cenaze töreninin düzenlendiği o saatler de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan,çocuklarının yöneticiliğini yaptığı TÜRGEV'in açılış törenindeydi.

Şehit cenazeleri için düzenlenen törene katılmayan Erdoğan, TÜRGEV'e "her zaman arkanızdayım" mesajını verdi.

Açılışta da kızı Esra Albayrak ve eşi Emine Erdoğan'ı yanına aldı. Karşısındaki ekranda da oğlu Bilal Erdoğan vardı.

Erdoğan'ın katıldığı tören başlar başlamaz TRT de şehit cenazesini yarıda kesti. Bir süre ekran ikiye bölünerek iki ayrı noktadan yayın verildi.

Ancak bir süre sonra yayın tamamen TÜRGEV törenine döndü.

CNN Türk de yayını ekrana ikiye bölerek sürdürdü. TRT ve CNN Türk'ün tavrına sosyal medyadan eleştiri yağdı.

Cenaze töreninin yapıldığı saatlerde Başbakan Ahmet Davutoğlu da Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi Bilgilendirme Toplantısı'ndaydı.

Davutoğlu, canlı yayınla toplantıya bağlananlara espri yapmayı da unutmadı.

Şehit pilotlar için tören düzenleniyor Gündem Süleyman Şah türbesinin tahliyesi! Gündem 230 yurt öğrencisi zehirlendi Gündem AKP'nin İstanbul'daki aday adayları Gündem