Vatan Partisi’nden Ankara’da ekonomik krize karşı kampanya

Vatan Partisi Ankara İl Başkanlığı ekonomik krize karşı yerli malı kullanımını teşvik edecek bir kampanya başlattı. "Yerli Malı Üret Yerli Malı Tüket" sloganıyla başlatılan kampanyayı İl Başkanı Aykut Diş kamuoyu ile paylaştı. Diş, başkentte semt semt gezerek ekonomik krize karşı çözüm yolu olan Üretim Ekonomisi Programını halka sunacaklarını belirtti.

Abone ol

Yaklaşan Yerli Malı Haftası öncesi anlamlı bir kampanya başlatıldı.

Kampanyayı Vatan PartisiAnkara İl Başkanlığı başlattı.

Vatan Partisi Ankara İl Başkanı Aykut Diş, 12 ila 18 Aralık tarihleri arasındaki Yerli Malı Haftası öncesi başlattıkları kampanyayı kamuoyuna tanıttı.

Kampanya kapsamında Ankara'nın bütün ilçe ve semtlerini gezeceklerini belirten Diş, yerli üretim için ülke kaynaklarının kullanılması gerektiğini vurguladı.

Kampanya ile birlikte Ankara yerel seçim çalışmalarını da başlattıklarını açıklayan Diş, başta iktidar ve muhalefet partileri olmak üzere herkesi kampanyaya katılmaya davet etti.

ulusal.com.tr

MHP'den Devlet Memurları Kanunu'nda değişiklik teklifi Gündem Madencilikle ilgili kanun teklifi TBMM'de Gündem Türk Vatandaşlığı Kanunu yönetmeliği değiştirildi Gündem Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz: Algı operasyonu yapılıyor Gündem