PKK vahşetinin görüntüleri ortaya çıktı!

Diyarbakır'da PKK'lılar tarafından katledilen 4 gencin görüntüleri ortaya çıktı. PKK'lılar 4 genci, öldürene kadar dövdü ve ardından 3'üncü kattan aşağı attı. Yetmezmiş gibi kafalarını satırla, sopalarla ezdi.

Abone ol

Dövdüler, üç kattan aşağı attılar, sopalarla satırlarla kafalarını ezdiler.

Saldırıya uğrayan gençlerin sesleri sokaklarda yankılandı. Bu görüntüler Diyarbakır'da PKK'lılar tarafından katledilen 4 gence ait.

Vahşi olay Bağlar ilçesinde Kurban Bayramı'nın 4'üncü gününde yaşandı. Kurban eti dağıtan 5 genç, PKK'lıların saldırısına uğradı. Savunmasız gençler, bir apartmana sığınarak kapıyı kapattı.

Ancak çok geçmeden PKK'lılar binanın camını kırarak içeri girdi. İşkence bu dakikalarda başladı. Göstericiler, gençlerden Yasin Börü, Hasan Gökgöz, Riyad Güneş ve Hüseyin Dakak’a işkence yaptı. Ardından 3’üncü kattan aşağıya attı.

Yüzleri maskeli PKK'lılar, Yusuf Er adlı genci binadan yerde sürükleyerek çıkardı. Aşağı atılan diğer gençler ise sopların, satırların, yumrukların darbesine maruz kaldı. Hemde defalarca..

Gençler kanlar içinde kaldı. Bu da yetmezmiş gibi Yasin Börü'nün üzerinden arabayla geçtiler. 4 genç daha fazla dayanamadı... PKK'lılar olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

17 bıçak darbesiyle kurtulan Yusuf Er yaşadığı olayı anlattı. Er, Saklandığımız evde 4 arkadaşımı önce silahla vurdular... Sonra boğazlarını kesmeye çalıştılar... Dakikalarca bıçaklayıp 3. kattan attılar... Yerde üzerinden arabaile geçtiler... En sonunda başını taşla ezerek öldürdüler" dedi.

ulusalkanal.com.tr

"Asıl kumpasçılar yargılanacak" Gündem Davutoğlu'ndan itiraf: PKK ne silah bıraktı ne de... Gündem PKK'ya operasyon! Gündem 'Atatürk devrimlerinden ödün vermedik, vermeyeceğiz' Gündem