İstanbul Maltepe'de operasyonda korkutan detay! 63 şişe hormon ilacı ele geçirildi

İstanbul Valiliği, Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğümüze gelen bir ihbar değerlendirildiğini açıkladı. Yapılan tahkikat sonucunda, KKTC merkezli organizasyonun, çocuğu olmayan ailelere para karşılığı taşıyıcı annelik ve yumurtalık temin ettiği anlaşıldığı ifade edildi

Abone ol

İstanbul Valiliği’nden yapılan açıklamada, operasyonla ilgili şu bilgiler paylaşıldı:

"Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticareti ile Mücadele Şube Müdürlüğümüze gelen bir ihbar değerlendirilmiş; yapılan tahkikat sonucunda, KKTC merkezli organizasyonun, çocuğu olmayan ailelere para karşılığı taşıyıcı annelik ve yumurtalık temin ettiği anlaşılmıştır.

Bu grubun içinde bulunan Gürcistan ve Türkiye uzantılı iki şahıs tespit edilmiştir.

Maltepe’deki bir adrese yapılan operasyonda, çok sayıda doğurganlık arttırıcı hormon ilacı ile 63 (altmış üç) şişe farklı markalara ait gümrük kaçağı alkollü içki ele geçirilmiştir.

İkamette yapılan aramada birisi taşıyıcı anne olan (N.B) ve (A.K) isimli iki yabancı uyruklu kadın Şüpheli, yakalanarak Adliyeye sevk edilmiştir."

ulusal.com.tr

Diyarbakır'da 800 yıllık İbranice kitap ele geçirildi Yurt İstanbul Merter'da ambulansa yol vermeyen lüks araç sürücüsü yakalandı! Ceza 324 lira Yurt Sarıkız Mahallesi muhtarı ve adayı Nuray Günaçar ölü bulundu! Sosyal medyadan dikkat çeken paylaşım Yurt Ayvacık'ta deprem (28 Şubat 2019 Perşembe Kandilli Rasathanesi AFAD son depremler) Yurt