Korkunç! iki kişi daha hayatını kaybetti

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde alkol aldıktan sonra hayatı kaybeden 2 kişinin metil alkol zehirlenmesi sonucu öldüğü ileri sürüldü.

Abone ol

Şahin Mahallesi'nde oturan 6 çocuk babası 42 yaşındaki Kadir B., pazar günü iddiaya göre aldığı alkol sonrasında fenalaşarak ve görme bozukluğu yaşadı. Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen Kadir B., burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Aynı gün 54 yaşındaki Mustafa B. de nereden aldığı bilinmeyen içkiyi içtikten sonra fenalaştı. Yakınları tarafından Tarsus Devlet Hastanesi'ne götürülen Mustafa B. kurtarılamadı. Metil alkol zehirlenmesi sonucu hayatını kaybettiği ileri sürülen 2 kişinin cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Her iki olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

MERSİN'DE 6 KİŞİ ÖLMÜŞTÜ

Öte yandan geçen ay, Mersin'de farklı günlerde aralarında bir profesöründe olduğu 6 kişinin metil alkol zehirlenmesi sonucu yaşamını kaybetmişti.

İstanbul Sarıyer'de zincirleme kaza: Yaralılar var Yurt PKK'lı mahkum intihar etti Yurt Aydın’daki FETÖ soruşturmasında 14 kişi tutuklandı Yurt Gaziantep'te iş yerlerinin toplu olarak kapatılması yasaklandı Yurt