CHP'de kurultay çalışmaları

1 Kasım sonrası muhalefetin harekete geçtiği CHP'de çalışmalar hızlandı. Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin yarın bir basın toplantısı ile Genel Başkan adaylığını ilan edeceği belirtildi. Bolu milletvekili Tanju Özcan ve 41 eski il başkanı da genel merkeze olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

Abone ol

1 Kasım sonrası muhalefetin harekete geçtiği CHP'de çalışmalar hızlandı. Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin yarın bir basın toplantısı ile Genel Başkan adaylığını ilan edeceği belirtildi. Bolu milletvekili Tanjuses aç/// 1 kılıçdaroglu acıklama - 02.04-02.08

1 Kasım seçimlerinde beklentinin altında kalan CHP'de muhaliflerin olağanüstü kurultay çalışmaları hızlandı.

Umut Oran ve Mustafa Balbay'ın ardından, Yalova milletvekili Muharrem İnce'nin de Genel Başkanlık için adaylığını ilan edeceği belirtildi.

Muharrem İnce'nin, 1 Kasım seçimlerini değerlendirmek üzere yarın bir basın toplantısı düzenleyeceği, bu toplantıda adaylığını duyuracağı ifade edildi.

Yönetim Ocak ayında olağan kurultay yapılmasında ısrar etse de, muhalifler olağanüstü kurultay çağrılarını sürdürdü. Son çağrı Bolu milletvekili Tanju Özcan'dan geldi.

Özcan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bence bu aşamada sessiz kalmanın CHP ye faydası olmaz...Olağanüstü Kurultay kaçınılmazdır..." diye yazdı.

CHP'nin kurultay delegesi olan 41 eski il başkanı da olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

1 Kasım seçimlerinde CHP'nin başarısız olduğunu vurgulayan il başkanları "yapılması gereken ilk şey hiçbir gerekçenin ardına sığınmadan başarısızlığı kabul edip çözüm üretmektir" dedi.

CHP Genel Başkanlık yarışına ilk önce katılan Umut Oran, Kılıçdaroğlu'nun kurultayda aday olmaması halinde Cumhurbaşkanı adayı gösterilebileceğini söyledi.

Genel Başkanlığa adaylığını ilan eden Mustafa Balbay da Cumhuriyet gazetesindeki yazılarına ara verdi. Özcan ve 41 eski il başkanı da genel merkeze olağanüstü kurultay çağrısı yaptı.

ulusalkanal.com.tr

Şehit uzman çavuşun cenazesi memleketine gönderildi Gündem Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Diyarbakır'da Gündem İlber Ortaylı’dan önemli açıklamalar Gündem İlhan Erdost anıldı Gündem