Vatan Partisi Mardin’de il binasını açıyor

Vatan Partisi’nin Mardin’de Kurucu İl Başkanı Fikri Görgülü ve yönetim kurulu, önceki gün Öğretmen Evi’nde partisinin Genel Başkan Yardımcısı, eski TBMM Başkan Vekili Hasan Korkmazcan ve kentin öncülerini ağırladı. Ev sahipleri arasında Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu (MKK) Üyesi Abdülkadir Yıldız da bulundu

Abone ol

İlyas Gümrükçü / Mardin

Vatan Partisi’nin Mardin’de Kurucu İl Başkanı Fikri Görgülü ve yönetim kurulu, önceki gün Öğretmen Evi’nde partisinin Genel Başkan Yardımcısı, eski TBMM Başkan Vekili Hasan Korkmazcan ve kentin öncülerini ağırladı. Ev sahipleri arasında Vatan Partisi Merkez Karar Kurulu (MKK) Üyesi Abdülkadir Yıldız da bulundu. Genel Başkan Yardımcısı ve Kardeşlik Bürosu Başkanı Ali Mercan’ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda Anadolu Partisi Mardin İl Başkanı Beşir Karaaslan ile Anadolu Partisi Artuklu İlçe Başkanı Mehmet Gökbalık da yer aldı. Toplantıda konuşan Korkmazcan, Güneydoğu illeri gezisine neden Mardin’den başladığını şöyle anlattı: “Mardin, 10 bin yıllık bir kültür medeniyetidir. Kardeşliğin, barışın, dostluğun merkezidir. Buradaki barış dostluk ve kardeşliği Edirne’ye kadar taşıyacağım.”

7 HAZİRAN’DA AKP’DEN KURTULACAĞIZ

Korkmazcan, konuşmasında gençlere ve bölge halkına şöyle hitap etti:

“Ayrı gayrı gözetmeden, sağcısını solcusunu Vatan Partisi’nde birleşmeye çağırıyorum. Vatan Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nde yaşayan halkları birleştirecek olan partidir. Bölücülüğün meyvelerini Irak’ta, Suriye’de, Mısır’da görüyoruz. Emperyalist oyunlara gelmemeliyiz ve Türkiye’nin birliği için 7 Haziran’da AKP’den kurtulup Vatan Partisi’ni iktidar yapmalıyız.”

Abdülkadir Yıldız da konuklara Beşar Esad’ın şu mesajını iletti: “Biz Türkiye halkıyla etle tırnak gibiyiz. Bizim Türkiye halkıyla ve TSK ile hiçbir sorunumuz yoktur. Sorun Amerika ve Tayyip Erdoğan’ın bölgedeki bölücü politikalarındadır. Biz Suriye ve Türkiye halkıyla el ele verip bu sorunları çözeceğiz.” Mardin İl Başkanı Görgülü ise konuşmasında, il binasını kiraladıklarını, yakın bir gelecekte açılış yapacaklarını müjdeledi.

Gaziantep'te gerginlik! Suriyeliler mahalleden tahliye edildi Yurt 35 bin yıllık çığlık yok olmak üzere! Yurt Önce ödül sonra yıkım Yurt Suriye sınırında 3 Koreli gözaltına alındı Yurt