Oya Aydoğan'ın cenazesinde Nuri Alço'nun cüzdanı çalındı

Pazartesi günü son yolculuğuna uğurlanan Oya Aydoğan'ın cenazesinde hırsızlık skandalı yaşandığı ortaya çıktı. Nuri Alço'nun cüzdanı çalındı

Abone ol

Aort damarının yırtılması sonucu ani ölümüyle sevenlerini yasa boğan Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Oya Aydoğan için Cemal Reşit Rey’de düzenlenmiş ardından Levent Camisinde kılınan cenaze namazının ardından toprağa verilmişti.

5 BİN TL VARDI

Pazartesi günü gerçekleşen cenaze töreninde büyük bir skandalın yaşandığı ortaya çıktı. Ünlü oyuncu Nuri Alço'nun cüzdanının çalındığı ve içinde 5 bin Türk lirasının olduğu öğrenildi.

Nuri Alço, o anları Hürriyet'e anlattı:

"Oğlunu ön saflara almaya çalışırken büyük bir kargaşa oldu. İtiş kakış sırasında cebimden cüdanım çalındı. İçinde evimin boya badanasını yapan ustalara vermek için hazırladığım 5 bin TL vardı. İnsanın acı gününde bu yapılır mı? Böyle şerefsizlik olur mu? Karakola başvurdum, kamera kayıtlarını inceliyorlar".

OYA AYDOĞAN'IN CENAZESİNDE YAŞANMIŞ OLAN BÜYÜK AYIP

Ünlü Oyuncu Oya Aydoğan, Ulus Mezarlığı'nda toprağa verildi. Habertürk gazetesinden Esin Övet, cenazedeki büyük ayıbı yazdı. Övet, "Tamam bizim normal insana saygımız yok ama cenazeye, ölüye, hayatını kaybedene de yok" dedi.

İşte Esin Övet'in yazısından o kısım:

Bir kadın gelip Sibel Bilgiç’e “Hülya Avşar ne zaman gelecek?” diye sordu. Bir adam Polat Yağcı’nın eline telefon tutuşturmaya çalışıyordu. Nedeni de taziyeleri kabul eden Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur’la fotoğraf çektirmek istemesi. Hatta birkaç kişi Gurur’la selfie yapmaya çalışıyordu. Ciddi bir selfie yarışı vardı. Bir ara Cenk Eren, Safiye Soyman ve Ceylan bir köşede duruyorduk. Birkaç yaşını başını almış kadın ellerindeki cep telefonlarıyla görüntü alıyorlardı. Hatta video çekiyorlardı. Gelen çiçekleri dahi çekiyorlardı. Gazeteciler bu kadar kapsamlı çalışmıyor. Cenk Eren’in yanına gelip defalarca “Fotoğraf çektirebilir miyiz?” diye soranlar oldu.

ulusalkanal.com.tr

Ata Demirer'den o harekete açıklama geldi Yaşam Kent ve Yaşam cuma günü saat 20.00’de Ulusal Kanal'da Yaşam Kent ve Yaşam cuma günü saat 20.00’de Ulusal Kanal'da Yaşam Tolga Çevik 42'nci yaşını ailesiyle kutladı. Yaşam