Twitter'dan Devlet Bahçeli'nin paylaşımlarına kısıtlama

MHP, ''Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir'' açıklamasını yaptı.

Abone ol

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter hesabından Boğaziçi Üniversitesi protestolarıyla ilgili paylaşım yaptı.

Genel Merkezden yapılan açıklamaya göre, Twitter, Bahçeli'nin bazı tweetlerine kısıtlama getirdi.

''Terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter destek vermiştir''

MHP'nin, Twitter kısıtlamasına lişkin açıklaması şu şekilde:

''Boğaziçi Üniversitesi'nin önündeki menfur eyleme karşı gösterdiği tepkiden dolayı MHP Lideri Sayın Bahçeli'nin bazı paylaşımlarına Twitter kısıtlama getirmiştir. Sayın Bahçeli terörist ve öğrenci ayrımını ortaya koyduğu halde (ki bu emniyet tarafından da teyit edilmiştir) okyanus ötesinden Twitter buna tepki göstermiştir.

Boğaziçi Üniversitesi önünde eylem yapan terör örgütleriyle irtibatlı ve iltisaklı olanlara Twitter ve Twitter'ın arkasındaki güçler destek vermiştir. Genel Başkanımızın bazı paylaşımlarına kısıtlama getirilmiştir.''

Bahçeli: Muhterem Analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın

MHP Genel Başkanı Bahçeli de ailelere çağrıda bulunarak şunları söyledi:

Bahçeli, ''Boğaziçi Üniversite'sinde terör örgütlerinin yasa dışı eylemlerinde kullanılan, alenen istismar edilen öğrencilerin ailelerine çağrıda bulunuyorum: Muhterem Analarımız evlatlarınıza siz sahip çıkın, ne Kılıçdaroğlu'nun eline ne de onun bunun keyfine bırakmayın'' dedi.

Özgür Bursalı'dan Hamza Dağ'a yanıt: ''Vatan Partisi Cumhur İttifakı'nın bir bileşeni değildir'' Gündem Coronavac aşısının genetiği değişen virüse karşı etkili olduğu belirtildi Gündem Türkiye'nin 4 Şubat Kovid-19 bilançosu: 113 vefat, 87 bin 909 yeni vaka Gündem Atlantik yanlısı muhalefet partileri ittifak turuna hız verdi Gündem