Kurbanlar kesildi, uzmanlar uyarıyor

Kurban Bayramının birinci gününde tüm yurtta kurbanlıklar önce kesildi; sonra da sofralara girdi. Kesimlerin veteriner kontrolünde hijyen şartları iyi olan yerlerde yapılması gerektiğini söyleyen uzmanlara göre, özellikle mide problemi olan yurttaşlar et tüketimine dikkat etmeli.

Abone ol

Izgaralar, kebaplar, köfteler, sucuklar, kavurmalar... Sofralar doldu taştı. Kurban Bayramının gelmesiyle, kurbanlık hayvanlar kesilmeye başlandı.

Ancak kurbanı keserken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar var.

Bazı kurbanlıkların kesilmesi ise sağlık açısından risk taşıyor.

Sıra eti tüketmeye geldi. Uzmanların bu noktada da uyarıları var.

Haber: Gürkan Demir

Kamera: Uğur Marangoz

ulusalkanal.com.tr

Sağlık çalışanlarına müjde Sağlık Emniyet sonuçları açıkladı Sağlık YÖK, 667 Sayılı KHK ile kapatılan Vakıf Yükseköğretim Kurumları için sıkça sorulan sorulara cevap verdi Sağlık Anne adaylarına hayati uyarı Sağlık