Heidi Klum ve eşi Tom Kaulitz koronavirüse mi yakalandı? İşte test sonuçları...

Dünyaca ünlü model Heidi Klum ve eşi Tom Kaulitz koronavirüs olma ihtimallerine karşı test yaptırmış ve sonuçlarını alana kadar birbirlerinden uzak bekliyorlardı. Sonucun açıklandığı ortaya çıktı.

Abone ol

Heidi Klum ve eşi Tom Kaulitzkoronavirüs olma ihtimalleri bir camın ardından birbirlerini öptükleri video ile açıklamışlardı. Yurt dışı seyahatinde bulundukları ve bazı semptomlar yaşadıklarını söyleyen çift koronavirüsü olma ihtimallerine karşı test yapmışlardı.

Bu süre içerisinde yan yana gelmekten kaçınan çift, birbirlerini öpme isteklerinin, sağlıklarından daha önemli olmadığını bir uyarı niteliğinde sosyal medya hesaplarından paylaşmışlardı.

Tom Kaulitz’in test sonucunun negatif çıktığı duyruldu. Fakat Heidi Klum’un test sonucunun açıklanmaması hayranlarını endişelendirdi.

ulusal.com.tr

İzzet Yıldızhan’ın çelişkili sözleri olay oldu Yaşam Koronavirüse yakalanan Olga Kurylenko hastaneye alınmadığını iddia etti! Yaşam Game Of Thrones’un Tormund’u koronavirüse yakalandı Yaşam Türkiye’ye dönmek istediği iddia edilen Serra Yılmaz’dan cevap geldi Yaşam