Dikkat meteoroloji uyardı!

Kuraklıkla yüz yüze olan İstanbul'a nihayet beklenen yağış geldi. Sabah saatlerinden itibaren İstanbul genelinde yağmur etkili oldu. Meteoroloji, yurdun diğer kesimleri için şiddetli yağış ve sel uyarısında bulundu.

Abone ol

İstanbul güne yağmurla uyandı. Geçen hafta beklenen yağış, sabahın erken saatlerinden itibaren İstanbul genelinde etkili oldu.

Yağmur sabah saat 04.00 sıralarında başladı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.

İstanbul'un çeşitli bölgelerinde yağmur hala devam ediyor. Ancak meteoroloji, yurdun diğer bölgeleri için de uyarıyor. Meteoroloji'den gelen son değerlendirmelere göre, hava sıcaklığı yurdun Batı bölgelerinde de 2 ila 4 derece azalacak.

Öğleden sonra İzmir, Aydın, Muğla, Antalya'da, gece saatlerinde ise Adana çevrelerinde şiddetli yağış bekleniyor. Meteoroloji bu bölgelerde, gök gürültülü sağanak yağış, ani sel ve su baskınlarına karşı uyarıyor.

Değişen hava şartları yurdun doğusunu da etkisi altına alacak. Meteorolojiden gelen son verilere göre sabah ve gece saatlerinde Doğu Anadolu'da buzlanma ve don olayı görülebilir.

Marmara, Batı Karadeniz ve Doğu Akdeniz'de de yer yer pus ve sis yaşanabilir.

Haber: Gizem Güneş

Kamera: Fuat Şahin

ulusalkanal.com.tr

Başarılı iş kadını, öldürüldü Yurt Phaselis İçin Eylem Vakti Yurt Minibüs takla attı Yurt "Çılgın projelerinizi bizden uzak tutun" Yurt