Hakan Bayrakçı ve Murat Karayalçın işbirliği görüşmelerini Ulusal Kanal'a değerlendirdi

Seçim listelerinin Yüksek Seçim Kuruluna bildirilmesine günler kala Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi arasındaki işbirliği görüşmeleri sürüyor. Sonar Araştırma Şirketi'nin sahibi Hakan Bayrakçı ve CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın işbirliğinin yaratacağı sinerji ve sonuçlarına etkisini Ulusal Kanal'a değerlendirdi.

Abone ol

SONAR Araştırma Şirketi'nin sahibi Hakan Bayrakçı, Cumhuriyet Halk Partisi ve Vatan Partisi arasında yürütülen işbirliği görüşmelerini bu sözlerle değerlendirdi.

Hakan Bayrakçı, "Vatan Partisi CHP işbirliğinin yaratacağı havaya dikkat çekti ve sonuç partilerin geçen seçim aldığı oyların toplamı ile ölçülemez" dedi.

Yükselen vatanseverlik dalgası da Bayrakçı'nın gündemindeydi. Bayraktar, Vatan Partisi işbirliğinin bu seçmenleri CHP'ye kazandırabileceğini ifade etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın da Ulusal Kanal'da Gülgün Feyman'ın programına konuk oldu.

Karayalçın, zaman kısıtlamasına karşın işbirliğinin mümkün olabileceğini söyledi.

Milletvekili aday listeleri 18 Eylül Cuma günü Yüksek Seçim Kurulu'na teslim edilecek.

ulusalkanal.com.tr

Mescid-i Aksa gerginliği: 20 yaralı Gündem Teröre karşı yapılacak olan büyük miting HDP'yi telaşlandırdı Gündem Hakkari'den çok acı haber Gündem Askeri konvoyun geçişi sırasında patlama: Yaralı askerler var Gündem