Başkan adayı Biden’den "Esrar" vaadi

Amerika Birleşik Devletleri’nin Demokrat Partili başkan adayı Joe Biden, ilginç bir vaatle seçmenlerinin karşısına çıktı. Biden, canlı yayında, esrarın suç olmaktan çıkarılması gerektiğini söyledi.

Abone ol

Canlı yayında projelerini açıkladı. İlginç bir de vaatte bulundu. Uyuşturucu olan esrarın serbest bırakılması gerekitğni söyledi.

Amerika Birleşik Devletleri’nde Kasım ayında yapılacak başkanlık seçimlerinde Demokrat Parti’nin adayı Joe Biden, Philadelphia'daki Ulusal Anayasa Merkezi'nde düzenlenen seçim etkinliğine katıldı.

Canlı yayınlanan etkinlikte seçmenlerin sorularını yanıtlayan Biden, "Marihuanayı suç olmaktan çıkarmalı, suç kayıtlarını silmeliyiz" dedi.

Biden, sistemi cezalandırmaya değil, rehabilitasyona odaklı olarak değiştirmeleri gerektiğini söyledi.

ABD'de uyuşturucu batağına düşmüş milyonlarca insan yaşıyor. Yönetimin gizli desteği ile uluslararası karteller çete ve torbacı denilen satıcılar üzerinden ABD piyasasında esrar, kokain ve birçok farklı uyuşturucunun satıyor.

İşgalciye destek Türkiye'ye suçlama Gündem Yunanistan'ın sığınmacı zulmü Gündem İstanbul'da eş zamanlı IŞİD operasyonu Gündem Sahte içki nedeniyle yurt genelindeki bilanço ağırlaştı Gündem