İdlib'deki tuzak bozuluyor! Perinçek günler öncesinden tuzağa dikkat çekti

Tehlikeli gerginliğin ardından ABD tarafından İdlib'de kurulan tuzak bozuluyor. Sürece ilişkin Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek günler öncesinden kurulan tuzağa dikkat çekti. Vatan Partisi liderinin tespitinde "ABD ve İsrail 15-16 Temmuz 2016 gecesi bir darbe ile içerde yapamadıklarını dışarda çok daha büyük kuvvetleri kullanarak yapmaya çalışıyor." ifadesi yer aldı.

Abone ol

Devlet aklı İdlib tuzağını bozuyor. Tehlikeli gerginlik frenlendi. Sahada sıcak günler yaşansa da gözler 5 Mart'taki diplomasi trafiğinde.

Aslında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İdlib'deki tansiyonun en yüksek olduğu dönemde "Asıl hedef Türkiye" diyerek, bölgede kurulan tuzağa dikkat çekti. Bugün de "15 Temmuz" vurgusu yaptı.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek günler öncesinde uyardı. 26 Şubat tarihli açıklamasında Perinçek tuzağa dikkat çekti.

Perinçek, tuzağın "Amerika tarafından kurulduğunu" vurgulamıştı.

Doğu Perinçek, partisinin Merkez Yürütme Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, "Tuzağın geniş bir coğrafyayı kapsadığını" da dikkat çekmişti.

Şimdi ise gözler Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 5 Mart'ta Moskova'da yapacakları görüşmeye çevrilmiş durumda.

ulusal.com.tr

Adalet Bakanı Gül: Bu drama kimse kayıtsız kalmamalıdır Gündem MSB: 24 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Gündem Sağlık Bakanlığının sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı... Sözleşmeli personel sonucu sorgula... Gündem Denizli'de FETÖ operasyonu: 13 gözaltı Gündem