Ali Osman Demirtaş en kalabalık mitingini yaptı

Ali Osman Demirtaş, Bursa'nın en renkli bağımsız milletvekili adayı. O da diğer partiler, adaylar gibi çalışmalarını sürüdüyor. Önceki mitinglerinde bir kişiye seslenen Demirtaş, bu kez en kalabalık mitingini 5 kişiyle Orhangazi'de yaptı.

Abone ol

Boş meydanlara yaptığı mitinglerle tanınan bağımsız milletvekili adayı Ali Osman Demirtaş bu kez en kalabalık mitingini yaptı. Demirtaş'ı Orhangazi'de 5 kişi dinledi.

Ali Osman Demirtaş, Bursa'nın Gemlik ilçesinde yaşıyor. İşadamı olan Demirtaş, 1 Kasım seçimlerine bağımsız milletvekili adayı olarak katılacak.

Seçim çalışmalarına 200 bin TL ayıran Demirtaş'ın ilk mitingine kimse katılmamış, İnegöl'de ise sadece 1 kişi dinlemişti.

Demirtaş, Gökdere Bulvarı ve Nilüfer'de de hayal kırıklığı yaşamıştı.

Seçimlere az bir zaman kala Ali Osman Demirtaş, en kalabalık mitingini Orhangazi'de yaptı. Milletvekili adayının konuşmasını 1'i çocuk 5 kişi dinledi.

Kendisine ayrılan iki saat boyunca konuşan Demirtaş, seçimin son gününe kadar mitinglerine devam edeceğini duyurdu.

ulusalkanal.com.tr

AKP'da çatlak büyüyor Gündem Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in TRT konuşması Gündem Yine başkaları yardım edecek! Gündem Yeni CHP, Apo'yu serbest bırakmayı planlıyor? Gündem