Ulusal Gönülllüleri Denizli'de buluştu

Denizli Ulusal Gönüllüleri kahvaltıda buluştu.

Abone ol

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş, Genel Müdür yardımcısı Ali Ömer Şahin ve TGB Denizli il Başkanı Doğukan Ertan’ın katılımı ile Ulusal Gönüllüleri kahvaltıda buluştu.

Ulusal Kanal Genel Müdür Yardımcısı Ali Ömer Şahin “kurulduğumuzdan beri Türkiye’deki gerçekleri sizlere duyurmaya çalışıyoruz, bunu görev edindik. Ulusal Kanal halkın mücadelesini ekranına getirerek büyüdü. Bizim insan kaynaklarımız bitmez. Bunu anladılar bize ceza yağdırmaya başladılar. Bu şekilde susturabilirler mi bizi, susturabilirler mi gerçekleri.” dedi.

Şahin Ulusal Kanal ortaklarından Emekli işçi Ahmet Atar’a Ulusal Kanal’a yaptığı katkılardan dolayı belgesini vermek üzere Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş’i davet ederek şöyle konuştu “ biz BOP projesini çöpe attık Ahmet Atarlarla attık. Bu fedai ruhundaki insanlarla attık.Bu mücadelede Ulusal Kanal görevine devam edecek. Türkiye’yi böldürtmemek için,Türkiye’de Atatürk devrimlerini tamamlamak ve gerçekleştirmek için,bu devrimi canlı yayında sizlere duyurabilmek için Ulusal Kanal’ı daha güçlü yapmamız gerekiyor. Onun için hepinizi öncelikle Ulusal Gönüllüsü olmaya davet ediyorum, Ahmet Atarlar çıkartmaya davet ediyorum”

Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Yener Güneş “ bir kale var hakikat kalesi, vicdan kalesi, o kale milyon yalanın üstesinden geliyor. Ulusal Kanal yürüttüğü mücadele ile sizin 14 yıl önce kurduğunuz hakikat kalesi aynı zamanda bir emekçi kalesidir. Ulusal Kanal’ın birçok ortağı var. Ulusal Kanal Emekçinin, halkın kanalı. O milyon dolarlarla teslim alınan alo Fatih’ler düzenini siz cebinizden koyduğunuz yirmi liralarla, on liralarla bozuyorsunuz. İşte bugün Ulusal Kanalı büyütmek güçlendirmek çok önemli.” diye konuştu.

Ahmet Atar’da diğer kanallarla Ulusal Kanalı kıyaslıyorum Ulusal Kanal’ın yeri doldurulmaz, bizde gönüllü olarak daha güçlü bir Ulusal Kanal yaratacağız. Gönüllü olacağız, ortak olacağız, fedakarlığım sonu yok”

TGB Denizli İl Başkanı Doğukan Ertan “ bu sistem çökmüştür.Bu süreci Denizli’de örenler şuan bu kahvaltıdalar. Biz bu süreci 19 Mayıs’larda 29 Ekimlerde ördük. Başlattığımız iktidar yürüyüşünde bir devrim ocağı yarattık Ulusal Kanal’da bu Devrim ocaklarından bir tanesidir.Biz bu süreci ilmek ilmek ördük ve halkın kanalı olan Ulusal Kanal’ı yarattık. Ulusal kanal artık Kurtuluş savaşındaki Telgrafçı Hamdi lerin bir devamıdır.”

Behiye Yaraşçı

ulusalkanal.com.tr

Bu gönderiler paylaşım rekoru kırıyor Medya Ulusal Kanal 24-29 Mart yayın akışı Medya Erdoğan'dan Twitter'a açık tehdit! Medya Bu kapaklar Erdoğan'ı çileden çıkaracak! Medya