Fener turu zora soktu

Fenerbahçe Ülker, Türk Hava Yolları Avrupa Ligi Top 16 mücadelesinde konuk olduğu Panathinaikos'a 76-67 mağlup oldu ve son 8 için çekiştiği rakibinin 1 galibiyet gerisine düştü.

Abone ol

Fenerbahçe, turu ateşe attı. Türk Hava Yolları Avrupa Ligi, Top 16 E Grubu mücadelesinde sarı-lacivertliler konuk olduğu Panathinaikos'a 76-67 mağlup oldu.

Karşılaşmanın ilk çeyreğinde oyunun hakimi Fenerbahçe Ülker'di. Emir Preldzic'in ilk dakikalardaki etkili oyunu sayesinde güçlü rakibi karşısında farkı buldu ve 14-6 önce geçti. Skorun üstünlüğünü periyot sonuna kadar taşıyan temsilcimiz, ilk çeyreği 19-16 önde bitirdi.

Temsilcimiz, maçın ikinci çeyreğine istediği gibi başlayamadı. Rakibinin ilk dakikalardaki 6-0'lık serisine engel olamayan sarı-lacivertliler, ilk yarıyı 41-37geride tamamladı.

Üçüncü çeyreğe Fenerbahçe Ülker fırtına gibi girdi. Savunmasını sertleştiren temsilcimiz, yakaladığı 6-0'lık seriyle uzun zaman sonra 43-41 öne geçti. Sarı-lacivertliler, etkili oyununu ilerleyen dakikalara taşıyamadı ve Yunanlar, son periyoda 58-49 önde girdi.

Son periyotta Panathinaikos, skoru 61-49 yaptı. İlerleyen dakikalarda temsilcimiz, Linas Kleiza'nın skorer oyunuyla bitime 3 dakika kala skoru 68-62'ye getirse de Panathinaikos, karşılaşmadan 76-67 galip ayrıldı.

Bu sonuçla grupta 5 galibiyette kalan Fenerbahçe Ülker, son 8 için çekiştiği rakibinin 1 galibiyet gerisine düştü.

Panathinakioslu taraftarlar, 13 yıl çalıştığı Yunan ekibiyle önemli başarılar kazanan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic'e büyük ilgi gösterdi. Taraftarlar tribünde, Obradovic'in resmi ve "Kral geri döndü" yazılı dev bir pankart açtı.

ulusalkanal.com.tr

Dünyanın Beklediği Maç Spor Tahkim'den Beşiktaş ve Bursaspor'a kötü haber Spor Bilic: Hedefimiz Şampiyonlar Ligi Spor Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finalistler belli oldu Spor