Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, Arnavutluk'ta

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Arnavutluk'a gitti. Akar, burada NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Toplantısı nedeniyle düzenlenen resepsiyona katıldı

Abone ol

NATO üyesi ülkelerin Genelkurmay Başkanları, 16-17 Eylül tarihlerinde düzenlenecek NATO Askeri Komitesi Genelkurmay Başkanları Toplantısı nedeniyle Arnavutluk'ta bir araya geldi.

Toplantı kapsamında Tugaylar Sarayı'nda Genelkurmay Başkanları için bir resepsiyon düzenlendi. Resepsiyona, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar da katıldı.

Yarın başlayacak toplantı, Arnavutluk Genelkurmay Başkanı Bardhyl Kollcaku'nun ev sahipliğinde olacak.

Basına kapalı oturumların düzenleneceği toplantının açılışını ise Arnavutluk Başbakanı Edi Rama'nın yapması bekleniyor.

Batı Balkanların güvenlik durumunun ele alınacağı toplantıda, NATO'nun "Kararlı Destek Misyonu"nun devamı için öneriler sunulacak.

NATO ittifakının teröre karşı mücadelesine de değinilecek toplantıda, 2018 yılı yaz döneminde göreve başlayacak NATO Askeri Komitesi'nin yeni başkanı da seçilecek.

ulusal.com.tr

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Yıldırım'ı kabul edecek Gündem Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı (17 Eylül Pazar İstanbul ve Ankara hava durumu) Gündem Vatan Partisi, İncirlik Üssü'nde eylem yaptı Gündem AKOM alarma geçti! İstanbul'da çalışmalar durduruldu Gündem