Bugünün Tıbbiyeli Hikmet'lerinden Mehmetçiğe mektup

İstanbul Tıp Fakültesi Atatürkçü Düşünce Kulübü öğrencileri, Afrin’de savaşan Kahraman Mehmetçiğe destek mektubu yazdı.

Abone ol

Türkiye’nin Afrin’de başlattığı “Zeytin Dalı Harekâtı”na yurdumuzun her kesiminden destek yağıyor.İstanbul Tıp FakültesiAtatürkçü Düşünce Kulübü öğrencileri de, desteklerini göstermek adına Mehmetçiğe mektup yazdı.

HARBİYE-TIBBİYE KARDEŞLİĞİ DEVAM EDİYOR

“Bizler Çapa Tıp Fakültesinin vatansever Tıbbiyelileri olarak, Suriye topraklarında verdiğiniz vatan savaşında muvaffakıyet dileriz. Harbiye-tıbbiye kardeşliği şanlı tarihine dayanarak devam etmektedir.” sözleriyle başlayan mektup, Tıbbiyelilerin, Amerika ve kuklası PKK/PYD’ye karşı yürüttüğü vatan savaşında kahraman Türk Ordusuna minnettarlıklarını ifade etmesiyle devam ediyor.

Bu vatanın, bu milletin, bu bayrağın evlatları ve hekimleri olan Tıbbiyeliler, Tıbbiyeli Hikmet ruhu ile şer odaklarına karşı mücadele içinde ve şanlı Türk Askerinin her daim yanındadır!

İŞTE MEKTUBUN TAM METNİ:

“Afrin Kahramanları 2. Orduya, Bizler Çapa Tıp Fakültesinin vatansever Tıbbiyelileri olarak, Suriye topraklarında verdiğiniz vatan savaşında muvaffakıyet dileriz. Harbiye-tıbbiye kardeşliği şanlı tarihine dayanarak devam etmektedir. Halkımızın ve devletimizin milli ruhunu tekrar dirilten sizlere minnettarız. Amerikan conilerine ve onun kuklalarına karşı verdiğiniz vatan savaşında yanınızdayız. Allah yardımcımız olsun…”

FETÖ'nün mahrem askeri yapılanmasına operasyon Yurt Konya'da kafeye silahlı baskında, genç kız başından yaralandı Yurt Çanakkale Boğazı'nda deniz ulaşımına sis engeli Yurt Meteorolojiden kuvvetli yağış uyarısı (31 Ocak Çarşamba hava durumu) Yurt