Kayahan son yolculuğuna uğurlanıyor

3'üncü kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenilerek yaşamını yitiren Kayahan için ilk tören Cemal Reşit Rey'de düzenlendi. 1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan törenin sunuculuğunu Suat Suna üstlendi.

Abone ol

Besteleriyle kuşakların yaşamına dokunan, sayısız aşka ve hatıraya eşlik eden Kayahan aramızdan ayrıldı. Kayahan, yumuşak doku kanseri tedavisi gördüğü Acıbadem Maslak Hastanesi'nde, dün sabah 66 yaşında hayatını kaybetti.

3. kez mücadele ettiği yumuşak doku kanserine yenik düşen Kayahan için ilk tören Cemal Reşit Rey'de düzenlendi.

Nilüfer, Suat Suna, İskender Paydaş, Arif Sağ, Hakan Peker'in de aralarında bulunduğu bir çok isim törene katıldı.

1 dakikalık saygı duruşu ile başlayan törenin sunuculuğunu Suat Suna üstlendi.

"Konuşamayacak kadar üzgünüm" diyen eşi İpek Açar tören boyunca gözyaşlarını tutamadı.

"İkinci babamı kaybettim" diyen Suat Suna duygularını "Bir sanatçı kaybı yaşıyoruz ama benim için bir baba kaybı.Kendine özel bir insandı. Herkesin örnek aldığı biri vardır. Hep kendi yolunu çizdi vedası bile öyle oldu." sözleriyle anlattı.

İskender Paydaş da "Baba yarımı kaybettim. 30 senedir birlikteyiz. Hayatımın çok büyük bir bölümü onunla geçti. O bu dünyaya çok büyük bir iz bıraktı. Sevenlerin başı sağolsun." dedi.

Kayahan, Nilüfer ile 14 Şubat'ta verdiği konserde “Benden size hakkım helal ediyorum, siz de hakkınızı helal edin. Yakında daha rahat kalkacağım günler olacak. Hayal edin, hayal ettiğiniz sürece yaşarsınız” sözleri hem eşini hem de meydanı dolduran sevenlerini ağlatmıştı.

Ünlü sanatçı için Teşvikiye Camisi'nde tören düzenleniyor.

ulusalkanal.com.tr

Kilittaşı’da bu hafta Yaşam Kent ve Yaşam bu sefer Burdur’dan sesleniyor Yaşam Türkiye'nin bölünmesine karşı çıkanlar ne yapacak? Yaşam Metin Feyzioğlu Kral Çıplak'ta Yaşam