Türk Eczacıları Birliği'nden ücretsiz maske alımıyla ilgili bilgilendirme

Türk Eczacıları Birliği ücretsiz maske dağıtımına ilişkin bilgilendirme videosu hazırladı. Birliğin Başkanı Erdoğan Çolak,ilk aşamada eczanelerden 5 adet maske verildiğini belirtti. Eczacılar, Kovid-19 mücadelesinde hayatını kaybeden meslektaşları için Türkiye genelinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Abone ol

Vatandaşların maskeye ulaşmada en güvenilir kaynağı eczaneler. Kovid-19'dan korunmak için maskeye talep oldukça arttı. Devreye hemen Türk Eczacıları Birliği girdi. Eczanelerden ücretsiz maske dağıtımına ilişkin bir video hazırladı.

Videoda vatandaşlara eczanelerden maskeyi nasıl temin edebileceği anlatıldı.

İlk aşamada bir kişinin 5 adet maske alabildiği uygulamayla ilgili Türk Eczacılar Birliği Başkanı Erdoğan Çolak,açıklama yaptı.

Çolak,"20 ile 65 yaş arasındaki vatandaşlar, T.C. kimlik numarası ve telefonlarına Sağlık Bakanlığınca gönderilecek SMS koduyla eczanelerden maskelerini temin edebilecekler" dedi.

Eczanelere maskeler, depolar ve ecza kooperatifleri aracılığıyla günde 10 kutu, yani 500 adet olarak ulaştırılacak.

Eczacılar, Kovid-19 mücadelesinde hayatını kaybeden meslektaşları için Türkiye genelinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulundu.

Bakan Karaismailoğlu açıkladı! 8,4 milyon işlem tamamlandı Gündem Süleyman Soylu'dan yeni açıklama Gündem Rekabet Kurulu 3 otomotiv devi hakkında soruşturma açtı Gündem Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yeni koronavirüs tedbirlerini açıkladı Gündem