Son dakika haberleri... Marmaris açıklarında deprem (24 Nisan 2020 son depremler)

Muğla Marmaris açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 37 kilometre olarak açıklandı.

Abone ol

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, saat 16:16'da Muğla Marmaris açıklarında 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin derinliği 37 kilometre olarak açıklandı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü depremin büyüklüğünü 4.5, derinliğini ise 57 kilometre olarak açıkladı.

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, depremin ilçeden uzakta ve derinde meydana geldiğini belirterek, "Depremle ilgili ilçemizde herhangi bir olumsuzluk yoktur." ifadesini kullandı.

SON DEPREMLER

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın (AFAD) verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri de aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'nün verilerine göre Türkiye'de kaydedilen son depremleri aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.

Tıklayınız

ulusal.com.tr

HDP'nin ''soykırım'' kışkırtmasına Vatan Partisi'nden sert tepki: HDP kapatılacak, PKK gömülecek Gündem Bakan Varank'tan yerli otomobil açıklaması: 10 gün içinde tamamlanacak Gündem AFAD: 32 bin 763 kişi tahliye edildi Gündem Perinçek: 23 Nisan devlet kurduğumuz devrim günüdür Gündem