Pamukkale Üniversitesi Tıp Faktültesi Dekanı istifa etti

Abone ol

Tayyip Erdoğan'ın karşılama törenlerinde eski 16 Türk devletini temsil eden askerlerden birinin kıyafetine Twitter'da yaptığı yorum eleştirilen, Denizli'nin Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken istifa ettiğini açıkladı.

PAÜ Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Herken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın karşılama törenlerinde eski 16 Türk devletini temsil eden askerlerden birinin kıyafetini Twitter'da değerlendirdi. Herken, Twitter hesabında, 'Şu bornozla fotoğrafı olan hangi beyliği temsil ediyor?' yazıp takipçileriyle paylaştı.

Bu paylaşımdan sonra bazı twitter kullanıcıları, sözkonusu temsili kıyafet için 'Duşakabinoğulları' esprisini de ekledi. Prof. Dr. Herken, bu paylaşımını gelen tepkiler üzerine kişisel sayfasından kaldırdı AKP Denizli İl Gençlik Kolları'nın öncülüğünde bir grup, basın açıklamasıyla Herken'i eleştirdi. Grup ayrıca Herken'e kargoyla bornoz gönderdi.

DHA

''Bu dava milli davadır'' Gündem Sessiz çığlıklar yerini sevinç çığlıklarına bıraktı Gündem ''Kılıçdaroğlu paralel çete ile ne işbirliği yaptığını açıklamalı'' Gündem O toplantıya 2 gün kaldı Gündem