Bu akşam ekranlara gelecek olan Görevimiz Tatil filminin konusu nedir? Görevimiz Tatil oyuncu kadrosu...

Bu akşam saat 20.00'de Show ekranlarına gelecek olan Görevimiz Tatil filminin konusu nedir? Görevimiz Tatil fragmanı izle... Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?

Abone ol

4 ferdi olan Mutlu ailesinin aile reisi Sıtkı, cimriliğiyle bilinen bir adamdır. Eşi Türkan ise yaşadığı hayattan bıkmış, kocasının aileye olan ilgisizliğinden şikayetçidir. Yıllardır tatile gitmemiş olan çift, terapistlerinin de ikna çabalarının sonuç vermesiyle birlikte bir karavan kiralarlar.

Antalya'ya doğru yola çıkan çifti bu yolda kimi aksilikler beklemektedir. Arabaları bozulan çift, Yavaşlar Köyü'ne gitmek zorunda kalır. Köylülerin misafiri olan şehirli çift, burada köylülere öğretecebilecekleri kimi şeyler olduğunu fark eder. Bu ortaklık hem iki kültürü birleştirecek hem de haklı bir mücadeleye destek verecektir...

Filmin oyuncu kadrosunda; Demet Akbağ, Zafer Algöz, Enis Arıkan, Sinan Çalışkanoğlu, Hakan Bilgiç, Filiz Ahmet, Ali Keçeli, Deniz Altan yer alıyor.

GÖREVİMİZ TATİL FRAGMANI

ulusal.com.tr

Olanlar Oldu filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Olanlar Oldu bu akşam saat kaçta hangi kanalda ekranlara gelecek? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 1 Haziran Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Aşk Bir Rüya saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 1 Haziran Pazartesi 2020 TV 8 yayın akışı... Survivor Ödül Oyunu saat kaçta? Medya FOX yayın akışı... 1 Haziran Pazartesi 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Mirasyedi ve Eski Sevgili saat kaçta? Medya