F-Tipi örgüt Bahçeli'ye şantaj mı yaptı?

Abone ol

Aydınlık gazetesi yazarı Sabahattin Önkibar bugünkü yazısında Bahçeli'nin F-Tipiörgütü sahiplenen sözleriyle ilgili kuşkusunu köşesine taşıdı.

"Cemaat Bahçeli'ye şantaj mı yaptı?" diye soran Önkibar, "aynı Bahçeli MHP'li genel başkan yardımcılarına yapılan kaset operasyonlarının sorumlusu olarak açıktan okyanus ötesi ve Pensilvanya'yı işaret etmiş ve onlar hakkında ağır ifadeler kulanmıştı." dedi.

İşte Önkibar'ın yazısının ilgili bölümü:

-"Hırsızlar hırsız avcılarını kovalıyor."

Bu ifade Devlet Bahçeli'ye aittir ve önceki gün edilmiştir.. Bahçeli'nin hırsız avcılarından kastı bu aralar operasyona tabii tutulan F tipi örgütün Emniyet'te yuvalanmış mürit ya da militanlarıdır.

Oysa aynı Bahçeli MHP'li genel başkan yardımcılarına yapılan kaset operasyonlarının sorumlusu olarak açıktan okyanus ötesi ve Pensilvanya'yı işaret etmiş ve onlar hakkında ağır ifadeler kulanmıştı.

Söyleyin lütfen hangi Bahçeli'ye inanacağız ?

Böylesine temel bir konuda bile kısa zaman içinde taban tabana zıt şeyler söyleyen birinin söz itibarı olur mu?

Bahçeli'nin hırsız avcıları ifadesini televizyonda işitince birden Zaman gazetesinin cemaat mensubu bir yazarının kendisi hakkında yazdıkları geldi aklıma.

Şöyle diyordu:

-"Bahçeli'nin kasetini iğrenerek seyrettim."

Böylesine ispatsız rezil bir ithamdan sonra o cemaat ya da örgüte hırsız avcıları diye sahipilenmeyi söyleyin nasıl izah etmeliyiz?

ulusalkanal.com.tr

Yasadışı dinlendiği gerekçesiyle F-Tipi'ne suç duyurusu Gündem İlk oy kullanıldı Gündem Soma Holding'de sinsi gelişme Gündem Sorguya çıkmayan serbest Gündem