CHP tabanında istenmeyen adam: Bekaroğlu!

CHP'de 6 oku yeniden yorumlayacağını açıklayan ve olağanüstü kurultayda Parti Meclisi'ni açılıma destek veren isimlerden oluşturan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütüme Kurulu'nu belirledi.

Abone ol

CHP'de 6 oku yeniden yorumlayacağını açıklayan ve olağanüstü kurultayda Parti Meclisi'ni açılıma destek veren isimlerden oluşturan Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütüme Kurulu'nu belirledi.

MYK'ya, Vali Ağbaba, Tekin Bingöl, Sezgin Tanrıkulu gibi açılımcı isimler alındı. Gürsel Tekin de Genel Sekreterlik görevini korudu. Saadet Partisi, HAS Parti gibi partilerde üst düzey görevler yapan Mehmet Bekaroğluise Tanıtım ve Halkla İlişkiler'den sorumlu genel başkan yardımcılığına getirildi.

ulusalkanal.com.tr'nin günlük "Soru-Yorum" köşesinde dün, "Bekaroğlu'nun CHP'de Genel Başkan Yardımcılığını nasıl yorumluyorsunuz?" sorusunu sorarak yurttaşların nabzını tuttu. Yurttaşlar "Soru-Yorum" köşesinde Mehmet Bekaroğlu'nun CHP Genel Başkan Yardımcılığı'na getirilmesini eleştirdi. CHP'nin bu değişiklik ile kendini bitirdiğini ifade eden yurttaşlar, " CHP bu saatten sonra ne Mustafa Kemal'in ne de Halkın partisidir" yorumlarında bulundu.

İşte ulusalkanal.com.tr'nin, "Soru-Yorum" köşesinde sorulan, " Bekaroğlu'nun CHP'de Genel Başkan Yardımcılığını nasıl yorumluyorsunuz?" sorusuna yapılan yorumların bazıları

Çapulcu F. Zehra Dülger: Bekaroğlu umarım hepimize türbanlarımızı getirmiştir, milli görüşçü bier kişinin chp de ne işi var, amaç belli 2015'de akp'yi iktidara taşımak, cb seçimlerinde 15 milyon sandiğa gitmedi aday yüzünden, bu defa 20 milyonu geçecek

Yiğit Şafak: Bu Kılıçdaroğlu'nun "1930'ların CHP'si değiliz" sözünü doğrulayan birçok hamleden sadece bir tanesi hiç şaşırmadım doğrusu. CHP bu saatten sonra ne Mustafa Kemal'in ne de Halkın partisidir. Bu saatten sonra tek bir güvencemiz kalıyor o da Öncü Parti..

Cem Gunes: ATATÜRK e kefere diyen bir kişiyi genel başkan yardımcısı yapan DERSİMLİ KEMAL i önce sorgulamak lazım

TC Filiz Özboylan: Artık chp yok .... chp pkk akp hdp sp diye karma bir parti oldu , yakında elbirliğiyle çıkarttıkları apoyuda başbakan adayı olarak milletin önüne sürer kılıçtaroğlu , lanet olsun sanada partinede ,

Zafer İşçi: CHP kendini dinamitlemiştir. Bölücüler dinciler partinin meerkezine girmiştir. Geçmiş olsun.

TC Süreyya Semra: Atatürk'e kefere diye hakaret eden, Lazcılık yapan M.Bekaroğlu Genel Başkan Yardımcısı olmuş! Mübarek ola!

Yorumların tamamına erişmek için tıklayın

ulusalkanal.com.tr

Okul yerine tarlaya gittiler Gündem Bir hâkim bütün Türkiye’yi dinletti Gündem PKK 3 okula saldırdı 3 okula Kürtçe tabela astı Gündem Nusret Güner ile Necdet Özel mahkemelik oldu Gündem