"Bahçeli'ye yakın birçok isim tavır değiştirebilir"

MHP'de olağanüstü kurultay tartışmaları için kritik gün 8 Nisan Cuma günü olacak. MHP kulislerinin, mahkemenin vereceği karar sonrası iyiden iyiye karışabileceği konuşuluyor. MHP'li bir yönetici, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin yanında olan birçok ismin mahkemeden sonra tavır değiştirebileceğini iddia etti. Yönetici, "Mahkeme kararı, kartları yeniden kardıracak" dedi.

Abone ol

MHP'de parti içi muhalefetin yargıya taşıdığı olağanüstü kurultay talebinin duruşması 8 Nisan Cuma günü olacak.

Ankara 12'inci Sulh Ceza Mahkemesi'nde yapılacak olan duruşma saat 14.30'da başlayacak.

MHP yönetimi ve muhalifler mahkeme için hazırlıklarını tamamladı. Mahkemenin ne karar vereceği ise şimdiden tartışma konusu oldu.

Aydınlık Gazetesi'ne konuşan bir MHP'li Yönetici, parti içinde moralsizliğin hakim olduğunu ifade etti.

Yönetici, "Şuanda da kamuoyunda MHP'yi zor düşürmek istemeyen ve MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yanında olan birçok isim mahkeme kararından sonra tavır değiştirebilir" dedi.

Genel Merkez binasında dahi bu konunun konuşulduğunu belirten Yönetici, kan değişimi isteyenlerin sayısının tahmin edilenden fazla olduğunu belirtti.

Mahkemeden olumsuz bir karar çıkması için herhangi bir sebebin olmadığını düşünen muhalifler, mahkeme kararından sonra 2 ay içinde kurultay yapılacağını düşünüyor.

MHP Yönetimi ise kendi aleyhine çıkacak olası bir sonucu Yargıtay'a götürmeyi hedefliyor.

ulusalkanal.com.tr

Yunanistan, 2 mülteci grubunun Türkiye'ye iadesini erteledi Gündem Batman'da 5 terörist öldürüldü Gündem Görüntülendiklerini anlayınca böyle ateş açtılar! Gündem İstanbul Taksim'de silah sesleri Gündem