“AKP cemaat yıkılacak“

Dalda dalga yurda yayılan Hükümet istifa eylemleri 12 ilde yankı buldu. Yurttaşlar hem AKP Hükümetine, hem de cemaate karşı yürüdü, eylemler gece gündüz sürdü.

Abone ol

Hükümet istifa eylemlerinde AKP İl Binasına yürüyen TGB'liler bu kez AKP İl binasını işgal etti. Niğde'de gençler binadan "Durmak yok soymaya devam" pankartı açtı.

Olayın duyulmasıyla birlikte polis kapıyı kırarak gençleri binadan çıkardı. 3 TGB'li yaka paça gözaltına alındı

Bilecik'te İşçi Partisi, TGB ve ADD ortak açıklama yaptı. Kahramanmaraş'ta TGB üyeleri ve CHP Gençlik kolları AKP için para topladı. TGB'lilerin Balıkesir'deki eylemine halkın katılımı yoğun oldu.

İzmir'de İşçi Partisi ve TGB'nin öncülüğünde toplanan yurttaşlar Girne Caddesi'nden AKP ilçe binasına yürüdü.

Eyleme binlerce kişi katıldı, binalardan AKP Hükümeti'ne karşı pankart sallandırıldı.

AKP İlçe binası önünde polis barikatı ile karşılaşan yurttaşlar kararlı tutumunu sürdürünce polis barikatı geri çekti. 8 TGB'li "Mustafa Kemal' in Askerleriyiz." Sloganları ile AKP İlçe binasının önüne yürüdü ve süpürge bıraktı.

Mersin'de TGB ve İşçi Partisi üyeleri hem cemaate hem de AKP Hükümeti'ne karşı yürüdü.

TGB'li gençler Konya'da da Eğitim-İş üyeleri Denizli'de eylem yaptı. Adana'da ise halaylar çekildi. Trabzon ve Tokat'ta ise sokaklar "hırsız var" sesleri yükseldi.

Eskişehir 17 Aralık'tan bu yana sokakları boş bırakmıyor, gece gündüz eylem yapılan ilde binler yine alanlardaydı.

İzmitlilerin hedefinde bu kez AKP Hükümeti'nin seçim bürosu vardı.

ulusalkanal.com.tr

Sınırda çatışma 1 asker yaralandı Gündem Bakırköy tek ses: Hükümet İstifa! Gündem ''Artık anlaşılmıştır'' Gündem CHP'li vekilden Perinçek'e teşekkür Gündem