Eksi 3 derece soğukta kıyasıya yarıştılar

Eksi 3 derece soğukta kıyasıya yarıştılar. Darıca Belediyespor Kastamonu'da yapılan Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Yarışması'nda üst üste ikinci kez şampiyonluğa ulaştı.

Abone ol

Eksi 3 derecede 15 ülkeden 188 sporcu yarıştı. Soğuk hava şartlarında zor zamanlar geçiren sporcular zaman zaman baygınlık geçirdi.

Kastamonu’da Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros Yarışması’nda genç erkekler yarışları yapıldı. Avrupa Atletizm Birliği ve Atletizm Federasyonu tarafından organize edilen şampiyonaya 15 ülkeden 188 sporcu katıldı.

Kastamonu’da Kadıdağı Platosu’nda gerçekleştirilen kros yarışlarında, zorlu parkurlar sporculara bir hayli zor anlar yaşattı. Sporcular soğuktan ve yorgunluktan zaman zaman baygınlık geçirdi.

Fransa, Belçika, İspanya, Yunanistan, İngiltere, İsviçre, Almanya ve Çek Cumhuriyeti gibi ülkelerin sporcuları kıyasıya ter döktü. Türkiye’yi de genç erkeklerde Fenerbahçe ve Kocaeli Darıca Belediyespor temsil etti.

Şampiyonaya Darıca Belediyespor adını altın harflerle yazdırdı. Geçen yıl Genç erkeklerde Avrupa şampiyonu olan Darıca Belediyespor Atletizim takımı bir kez daha Avrupa şampiyonluğunu ilan etti.

Darıca Belediyespor Genç Erkeklerde birinci olurken ikinciliği yine ülkemizin diğer temsilcisi Fenerbahçe kulübü üçüncülüğü ise İspanya takımı elde etti.

Darıca Belediyesi Başkanı aynı zamanda eski Milli atlet ve Milli Takım hocası Şükrü Karabacak, şampiyonluk sevincini sporcuları ile birlikte paylaştı. Şampiyona sonrası Darıca sokakları düğün yerine döndü.

ulusalkanal.com.tr

Fenerbahçe'den Amedspor kararı Spor Fenerbahçe’de hazırlıklar tamam Spor Mersin İdmanyurdu lige yeniden sarıldı Spor Mehmet Ekici'ye kötü haber Spor