Tercan'daki katliamda ölen müezzin toprağa verildi

Erzincan, Tercan Kaymakamlığı'ndaki saldırıda hayatını kaybeden müezzin Muhammet Fatih Küçükyıldız memleketi Erzurum'da toprağa verildi. Küçükyıldız'ın cenaze namazını Hamburg Din İşleri Ataşesi olan ağabeyi, Cahit Küçükyıldız kıldırdı.

Abone ol

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında müftülükçe düzenlenen toplantıda, bir müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu hayatını kaybeden Muhammet Fatih Küçükyıldız'ın cenazesi, Erzurum'da defnedildi.

Erzurum Adli Tıp Kurumunda yapılan otopsinin ardından alınan Küçükyıldız'ın cenazesi, Narmanlı Camisi'ne getirildi.

Cenazeye katılan Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Burhan İşliyen, cenaze namazı öncesi kısa bir konuşma yaptı.

Hac vazifesini yarıda bırakarak cenazeye katılan Küçükyıldız'ın ağabeyi Hamburg Din İşleri Ataşesi Cahit Küçükyıldız da kardeşinin kimseyi incitmeyen ve iyi kalpli bir insan olduğunu söyledi.

Daha sonra müezzin kardeşinin cenaze namazını kıldıran Küçükyıldız, dua ederek kalabalıktan helallik istedi. Muhammet Fatih Küçükyıldız'ın cenazesi, Abdurrahman Gazi Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Erzincan'ın Tercan Kaymakamlığında, önceki gün müftülükçe düzenlenen toplantıda müftülük personelinin silahla ateş açması sonucu, aralarında saldırganın da yer aldığı 5 kişi yaşamını yitirmiş, 2 kişi yaralanmıştı.

Erzurum'da köy yangınında can pazarı yaşandı Yurt Düğünde atılan havai fişek ormanı yaktı Yurt Alacaklı oldukları kişiyi işte böyle kaçırdılar Yurt 1,3 tonluk boğa 'Paşa' sahibini bekliyor Yurt