'Rusya ve Türkiye’nin uzun yolculuğu başladı'

Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Putin-Erdoğan görüşmesini yorumladı. Kosaçev, ‘İstanbul'daki görüşmeler uzun bir yolculuğun sadece başıdır’ dedi.

Abone ol

Rusya Federasyon Konseyi Uluslararası İlişkiler Komitesi Başkanı Konstantin Kosaçev, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomik alanda vardıkları anlaşmaların iki ülkenin fikir ayrılıkları yaşadıkları Suriye ve diğer zor konularda güven kurulması için temel oluşturduğunu belirtti.

İtar Tass haber ajansına konuşan Kosaçev, "Enerji, ticari ve ekonomik alanlardaki anlaşmalar sadece ticari anlamda değil birçok konuda büyük önem taşıyor" ifadesini kullandı.

Gazetem.ru'nun haberine göre, Kosaçev açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Bu anlaşmalar iki ülkenin fikir ayrılıkları yaşadıkları fakat yakınlaşmanın da mümkün ve mantıklı olduğu Suriye ve diğer zor konularda güven ve karşılıklı anlayışın sağlanması için temel oluşturuyor. Putin ve Erdoğan'ın İstanbul'daki görüşmeleri uzun bir yolculuğun sadece başıdır."

ulusalkanal.com.tr

Samsung borsayı yüzde 8 düşüşle kapattı Ekonomi Rusya'dan Türk gıda ürünlerine yönelik ilk karar çıktı Ekonomi Kredi kartı borçluları dikkat! Ekonomi KAYSO Başkanı Boydak istifa etti Ekonomi