RTÜK'ten toplu iş sözleşmesi

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu bünyesinde çalışan işçilere, 1 Mayıs Emekçi Bayramı'nda müjdeli bir haber geldi. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ile Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak, toplu iş sözleşmesinde el sıkıştı. RTÜK ile ilk kez yapılan sözleşme 2021 ve 2022 yıllarını kapsayacak.

Abone ol

Radyo Televizyon Üst Kurulu’ndaki emekçiler 1 Mayıs’ta yeni kazanımlar elde etti. RTÜK ve Haber-İş Sendikası arasında 1'İnci Toplu İş Sözleşmesi imzalandı.

2021-2022 yıllarını kapsayan ve RTÜK’ün daimi işçilerini ilgilendiren iş sözleşmesi için tören düzenlendi.

Şahin, ''Hem sendika tarafından hem de kurulumuzun çalışanları emekçileri tarafından gerçekten fedakarene bir çalışma ile bugünkü duruma gelmiş bulunmaktayız'' dedi.

Törene RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin ve Haber-İş Sendikası Genel Başkanı Veli Solak katıldı. Sözleşme 1 Mayıs İşçi Bayramı’nda yürürlüğe girdi. Şahin, ''Hep söylediğim bir şey var, işçimizi, çalışanımızı mutlu edemezsek, sosyal imkânlara ulaşmalarını sağlayamazsak, kurumdaki performansları ve iş gücüne katkıları o derece düşecektir. Bu tek taraflı bir başarı değil. Aynı zamanda sendikamızın da büyük katkıları var'' ifadelerine yer verdi.

Kampanya başlıyor! Gündem Yıllar sonra Türkiye-Mısır ilişkilerinde yeni dönem Gündem Terör finansmanına yeni önlemler Gündem Cumhurbaşkanı tüm memurların disiplin amiri oldu: Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı Gündem