Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Yeni Hizmet Binasına Taşındı

Abone ol

Türkiye’nin iletişim ve yaşam merkezi olan BTK’nın yeni taşınmış olduğu hizmet binası çalışma faaliyetlerine başlamıştır. İletişimin geçmişini ve geleceğini temsil eden kurumun nakliye hizmetlerinde başta Ankara’da ve Türkiye’nin birçok ilinde şubesi bulunan Destan Nakliyat tarafından taşımacılık işlerinin her aşaması kusursuz nitelikte organize edilerek başarıyla sonuçlandırılmıştır.

Taşımacılık hizmetleri geçmişten günümüze kadar her zaman temel ihtiyaçlarımız arasında sayılmıştır. Günümüzde halen devam eden bu ihtiyaç artık profesyonel firmaların eşliğinde organize edilerek bireysel ve kurumsal firmaların kaliteli düzeyde hizmet alabilmesini mümkün kılmaktadır. Destan Nakliyat olarak yılların getirmiş olduğu deneyim ve tecrübelerden yola çıkarak müşterilerimize profesyonel nitelikte hizmet sağlamaktayız.

Türkiye’nin tüm illerine şehir içi ve şehirler arası evden eve nakliyat hizmetlerinde son model kapalı çelik kasa araçlarımız ve alanında uzman personellerimiz ile sigortalı, ambalajlı olarak ev, ofis, iş yeri taşımacılığı vb. alanlar içerisinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam ettirmekteyiz.

Destan Nakliyat olarak hizmet sağlamış olduğumuz tüm müşterilerimize daha önceden hiç yaşamadığı profesyonel nitelikteki “kaliteli eşya taşımacılığı” kavramını en iyi şekilde yansıtmaya devam etmekteyiz. Eşya taşımacılığı hizmetleri öncesinde ücretsiz ekspertiz keşfi sağlanarak, taşınma günü hiçbir problem yaşamamanız için ekspertiz hizmetini bizi tercih eden tüm müşterilerimize önermekteyiz. Ekspertiz tüm eşyalarınızı inceleyerek size uygun aracın belirlenmesini, kaç personelin görev alacağı, kullanılacak ambalajlama malzemelerinin türü ve miktarı, taşımacılık ekipmanlarının belirlenmesi ve müşterimiz ile anlaşma sağlanması halinde sözleşme + eşya sigorta kapsamı içerisinde belirtmiş olduğunuz tarihlerde nakliye hizmetleri gerçekleştirilmektedir.

Taşınma günü tüm eşyalar özenle bir şekilde, doğru ambalajlama malzemeleri kullanarak elemanlarımız tarafından paketlenir. Paketleme malzemelerimiz arasında ise kraft kağıt, streç, karton koli, havalı naylon vb. malzemeler kullanarak eşyalarınızı iyi düzeyde paketlemekteyiz. Daha sonra paketlenen eşyalar personellerimiz tarafından araçlarımıza yüklenir ve talep etmiş olduğunuz adrese götürülmek üzere yola çıkar. Eşyanın ulaştığı yerde ekspertiz sorumlumuz ile beraber taşıma işi organize edilerek personellerimiz tarafından eşyalarınız itinalı bir biçimde taşınmaktadır. Taşınma sırasında zarar gören eşyalar oluşmuş ise anlaşmalı çalışmış olduğumuz ilgili sigorta firması tarafından eşyalarınızın maddi değeri karşılanır.

İşimiz ile alakalı her türlü teknolojik gelişmeyi takip ederek müşterilerimize kaliteli, hızlı ve güvenilir eşya taşımacılığı hizmeti sağlamaktayız. Yüksek katlarda oturan müşterilerimiz için önermiş olduğumuz asansörlü eşya taşımacılığı sistemi ile 20 kata kadar çıkabilen sistemimiz sayesinde hiçbir eşyanız hasar almadan hızlı ve pratik bir şekilde eşyalarınız taşınabilmektedir.

Evden eve nakliyat ve diğer sunmuş olduğumuz hizmetler başta olmak üzere kaliteyi benimsemiş bir firma olarak müşteri memnuniyetini önemseyip profesyonel nakliye çalışmalarına imza atmaktayız.

Sosyal medya 'Twitter, Facebook ve Youtube' soruşturmasında yeni karar Bilim ve Teknoloji Sosyal medyadaki terör destekçilerinin ihbarı için online uygulama başlatıldı Bilim ve Teknoloji Twitter neden açılmıyor? (Twitter sorunu 23 Aralık 2016) Bilim ve Teknoloji 2017'ye bir saniye daha ekleniyor! Bilim ve Teknoloji