Fenerbahçeliler, bugün Bağdat Caddesi’ne akacak

Abone ol

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği’nin düzenleyeceği “Türkiye için Adalet, F.Bahçe için Adalet Yürüyüşü” bugün saat 14:00’te Şaşkınbakkal’dan başlayıp, 17.30’da Şükrü Saracoğlu Stadı'nda sona erecek. Yürüyüşe binlerce Fenerbahçeli ve Galatasaray ile Beşiktaş taraftarlarının da katılması bekleniyor. Taraftarlar, buradan stada geçerek, Fenerbahçe-Kasımpaşaspor maçını izleyecek.

Yürüyüş için, taraftar derneklerinin de seferber olduğu öğrenildi. Yaklaşık 60 taraftar derneğinin yürüyüşe katılıp destek vereceği belirtilirken, Fenerbahçeli taraftarlar da sosyal medya üzerinden yürüyüşe katılım çağrıları yapıyor. Öte yandan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım da CNN Türk’teki programda yürüyüşe katılacağını söylemişti.

‘12numara.org’tan çağrı

Fenerbahçeli taraftarların en etkili internet örgütlenmesi olan ‘12numara.org’ da, yürüyüşe destek çağrıları yaptı. “Sevdanın izinde yürümek” başlığıyla bir çağrı yapan ‘12numara.org’, “16 Şubat’ta sadece mabedine değil 107 yıllık onurlu tarihinin sayfalarına yürüyeceksin!” vurgusu yaptı.

Grubun açıklaması, “Senin kitabında pes etmek yok, boyun eğmek yok, vazgeçmek yok! Çünkü sen FENERBAHÇE’sin!” ifadeleriyle son buldu.

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi maça geliyor

Ali İsmail Korkmaz’ın ailesi, bugün oynanacak Fenerbahçe-Kasımpaşa maçını tribünde izleyecek. Korkmaz ailesinin Bolu Fenerbahçeliler Derneği’nin davetiyle maça gelecek olması Fenerbahçeliler’i de sevindirdi. Fenerbahçeli olduğu bilinen Ali İsmail için taraftarlar “Ali İsmail Korkmaz-Fenerbahçe Yıkılmaz” marşını bestelemişti. Aziz Yıldırım da bu marşın söylenmesini kimsenin engelleyemeyeceğini vurgulamıştı.

Aydınlık

Halk, hırsıza neden oy veriyor? Gündem AKP'li Elitaş'a mahkemeden şok Gündem Üç defa gaz yedim Gündem ''Yumruk atan Özçelik vekilimiz değildir!'' Gündem