'Bölücü teröre karşı bölge ülkeleriyle işbirliği'

Abone ol

Türkiye, bölücü terörle hesaplaşma dönemine girmektedir. Bölücü terörün emrinde yakanlar ve yıkanlar, etkisiz hale getirilecek ve halkımız Edirne’den Hakkari’ye kadar birliğe, kardeşliğe ve barışa kavuşturulacaktır. Bu amaçla ayağı Türkiye toprağına basan partileri, örgütleri ve yurttaşları birleşmeye çağırıyoruz.

KANLI TABLONUN SORUMLULARI

IRAK’I İŞGAL EDEN VE SURİYE’DE İÇ SAVAŞ ÇIKARTAN ABD BÖLGEMİZİ KAN REVAN İÇİNDE BIRAKTI

Bugün ülkemizde, Suriye’de ve Irak’ta yaşanan yıkımların ve yangınların baş sorumlusu, ABD’dir. 1991 ve 2003 yıllarında Irak’ı işgal etti ve Barzanistan’ı kurdu. 2011’de Beşar Esat yönetimini yıkmak için Suriye’de iç savaş başlattı. Ve şimdi Türkiye’nin çarşıları yanıyor, insanlarımız can veriyor.

2. TERÖR İHRAÇ EDEN TAYYİP ERDOĞAN YÖNETİMİ

ARTIK TERÖR İTHAL EDİYOR

ABD’nin suç ortağı, BOP Eşbaşkanı olduğunu iftiharla söyleyen Tayyip Erdoğan yönetimidir. Terör ihraç ediyordu, şimdi terör ithal etmektedir.

Tayyip Erdoğan yönetimi, “Kürt Açılımı” adı altında PKK ile ittifak yaptı, Bölücü Terör Örgütünü yasallaştırdı ve büyüttü. Güneydoğu bölgemizde Bölücü Terör Örgütünün hükümetçikler kurmasını sağladı ve bugünkü kanlı ve karanlık tabloyu hazırladı. Açılım, amacına ulaşmıştır, kan ve yangın getirmiştir.

3. PKK’NIN ATATÜRK VE BAYRAK ve ATATÜRK DÜŞMANLIĞI

MAZLUM MİLLETLERE DÜŞMANLIĞIN İFADESİDİR

Kobani’de savaşamayanlar Türkiye’de bayrağımıza ve Atatürk’e saldırdılar. Türk ve Kürdüyle bütün halkımıza, düşman olduklarını her eylemleriyle ortaya koydular.

II

BARIŞ VE BİRLİK İÇİN KOŞULLAR ELVERİŞLİ

Türkiyemizde birlik ve barışı sağlamak için şartlar elverişlidir:

1. PKK’NIN İDDİALARI VE HAYALLERİ YIKILDI

PKK’nın Rojava iddiası yerle bir oldu. PKK Terör Örgütünün düz ovada savaşamayacağı, devlet kuramayacağı ve özerk bölge yönetemeyeceği belli oldu. ABD’nin “Kürt Koridoru” girişimi, Ayn El Arap’ta bozguna uğradı. Koridor, tam ortasından kırıldı. ABD emperyalizmi PKK’yı kurtaramadı.

Kobani’de savaşamayanlar, Türkiye’de bayrak yakıyor ve Atatürk heykeli yıkıyor. PKK, hızla itibar kaybediyor. Kürt yurttaşlarımız PKK’ya güvenmiyor. PKK, insan hakkı getiremez, can güvenliği sağlayamaz, özerk bölge kuramaz. Yalnızca yakmayı ve yıkmayı biliyor.

2. AKP-PKK İTTİFAKI DAĞILDI

Açılım, varacağı yere vardı. PKK’yı yasallaştıranlar, kardeş kavgası ve kan getirdiler. AKP-PKK ittifakı dağıldı.

3. PİYON SAVAŞINI ABD KAYBETTİ

Türk Ordusu ile ABD arasında dolaylı kuvvetlerle sıcak savaş oluyor. Piyonların ateşe sürüldüğü birinci aşamanın sonuna gelindi. Piyon savaşını ABD kaybetti. Şimdi ABD, içerde terör eylemlerini kışkırtıyor.

III

BÖLGEDE BARIŞ YURTTA BARIŞ

1. YENİLEN ABD BATI ASYANIN YENİ DÜZENİNİ KABUL ETMEK ZORUNDADIR

ABD, Suriye’de yenildikten sonra inisiyatifi yitirmiştir. Batı Asya ülkelerini bölme planı bozguna uğramıştır. Artık Washington yönetimi, bölgemizdeki ülkelerin bütünlüğüne saygı göstermek durumundadır. Suriye’de Beşer Esat yönetiminin terör örgütlerini temizlemesine razı olma noktasına gelmiştir. Bölücü terör sahipsiz kalmaktadır. ABD, bu ikinci aşamada da PKK’yı kurtaramayacaktır.

PKK CESUR OLMALI SİLAHLARI BIRAKMALI

PKK, çıkmazdadır. Kandil’de elinde tuttuğu silahları kullanamamıştır ve bundan sonra da kullanamayacaktır. PKK, daha fazla kan dökülmeden, silahları bırakmalıdır. Bugün PKK için cesaret, silahları bırakma cesaretidir. Silahlar bırakıldıktan sonra gençlerin topluma kazanılması iç barışın gereğidir.

3. TÜRKİYE CEPHESİ OLUŞTURULMALI

İşte bu olumlu koşullarda, Türkiye, bölücü terörle hesaplaşma dönemine girmektedir. ABD güdümlü bölücü terörün emrinde yakanlar ve yıkanlar, etkisiz hale getirilecek ve halkımız Edirne’den Hakkari’ye kadar birliğe, kardeşliğe ve barışa kavuşturulacaktır. Bu amaçla ayağı Türkiye toprağına basan partileri, örgütleri ve yurttaşları birleşmeye çağırıyoruz.

BÖLGE ÜLKELERİYLE TERÖRE KARŞI İŞBİRLİĞİNE GİTMELİ VE SURİYE İLE DİPLOMATİK İLİŞKİLERİ YENİDEN KURMALIYIZ

Artık apaçık ortadadır:

Irak’ın toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür.

Suriye’nin toprak bütünlüğü, Türkiye’nin toprak bütünlüğüdür.

Bölgede barış, Türkiye’de barışın şartıdır.

Ancak bölge ülkelerinin bu kanlı ve karanlık manzarayı dağıtmaya başladıkları bir döneme giriyoruz.

ABD emperyalizmi ve suç ortakları, Suriye’de yenildi. Beşar Esat yönetimi savaşı kazandı ve Batı ülkeleri Suriye devletiyle yeniden diplomatik ilişki kurmaya yöneldiler.

ABD, İran’a diş geçiremedi.

Mısır’da ABD’nin İhvan rejimi devrimle yıkıldı. Irak ve İran’a

Bölgemizde Suriye ve Lübnan’dan Irak ve İran’a uzanan bir ittifak oluşmaktadır. Mısır da bu ittifakın içindedir.

Bu koşullarda Türkiye, başta Suriye olmak üzere, Irak, İran, Azerbaycan, Lübnran ve Mısır ile teröre karşı işbirliğine gitmelidir. Bölgede barışı, güvenliği ve ekonomik gelişmeyi sağlayacak birlik kurulmalı, sınırlar ticarete ve kardeşliğe açılmalıdır.

IV

TÜRKİYE’Yİ BÖLENLERİN DEVRİ GEÇTİ

TÜRKİYE’Yİ BİRLEŞTİRENLER İKTİDAR OLACAK

Türkiye’yi bölenlerin devri geçiyor, Türkiye’yi birleştirenler iktidar olacaktır. İktidar yolu, vatanı ve milleti birleştirme mücadelesindedir. Millî Hükümet, Türkiye’nin ufkundadır.

2. BİRLİK BARIŞ VE ÜRETİM EKONOMİSİ

Barış ve Üretim Ekonomisi Programı Türkiye’nin gündemine geliyor.

İşçi Partisi, birliğin, kardeşliğin, özgürlüğün, halk yönetiminin ve üretim ekonomisinin partisi olarak, Türkiyemizde birliği, barışı, üretim ekonomisini kurmaya, Kürt yurttaşlarımızı terör belasından kurtararak özgürleştirmeye hazırdır.

ulusalkanal.com.tr

Ali İsmail davası ertelendi! Gündem TGB'den Atatürk ve Bayrak yürüşüyü Gündem PKK, karakola malzeme taşıyan kamyonunu yaktı Gündem Genelkurmay'dan açıklama! Gündem