22 bin polisi ilgilendiren yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlandı

22 bin polisin merakla beklediği Şark hizmet süreleriyle ilgili yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Polislerin şark hizmeti görevleri 1 yıl uzatıldı.

Abone ol

22 bin polisi yakından ilgilendiren Şark hizmet süreleriyle ilgili yönetmelik Resmi Gazete’de yayımlandı. Yönetmelikte yapılan düzenlemeyle, Şark görev süreleri 1’er yıl uzatıldı.

Yönetmeliğin ek 3. maddesinde yapılan yeni düzenlemeye göre, hizmet sürelerinin artırılması, 17 Haziran 2016 tarihinden önce ikinci bölgede yer alan Doğu ve Güneydoğu’daki illerde çalışan personeli etkilemeyecek.

Ancak, ikinci bölgede, bulunduğu birimde birden fazla kez görevine devam etmek isteyenler için yeni onay tarihindeki süreler geçerli olacak.

Yönetmelikte yer alan bir diğer düzenlemeye göre, Diyarbakır, Van ve Tunceli illerinde görevlendirilecek olan Özel Harekât branşlı personel, uzatılan Şark sürelerine ek olarak 1 yıl daha görev yapacak. Bu düzenleme de yeni atanacak Özel Harekâtçılara uygulanacak.

ulusalkanal.com.tr

Devlet Bahçeli'den MHP kurultayı açıklaması Gündem HDP'li belediyelere 6 adımda nokta vuruş Gündem 10. Yıl Marşı’nı yasaklatan müdür Yusuf Cengiz’e hapis cezası Gündem Devlet Bahçeli'den sert açıklama: Bunları kaplumbağa gibi tersine çevireceğim Gündem