Muharrem İnce: Yardımcısı yaparsa olurum

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, 2'inci tura kalması halinde rakibi Meral Akşener'i destekleyeceğini söyledi. İnce, "Akşener'in yardımcısı olabilirim" dedi.

Abone ol

Dün akşam saatlerinde Hakkari'den Trabzon'a gelen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı ve Yalova Milletvekili Muharrem İnce, bu sabah kentteki sivil toplum kuruluşu temsilcileri, üyeleri ve partililerle düzenlenen kahvaltıda bir araya geldi. Burada konuşan Muharrem İnce, 24 Haziran’daki seçimleri kazanması halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlattı.

İnce, CHP'liler ve derneklerle kahvaltı yaptı.

2'inci tur senaryosu sorulan Muharrem İnce, kendisini yardımcı göstermesi halinde Cumhurbaşkanı Adayı Meral Akşener'i destekleyebileceğini söyledi.

İnce, kahvaltı sonrası Rize'ye gitti, miting düzenledi, seçim vaadlerini sıraladı.

Meral Akşener'den açıklama

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin, “İkinci tura kalır ve beni yardımcısı yaparsa, onun için çalışırım” sözleri sorulan Akşener, “Muharrem İnce zeki bir siyasetçidir. Bir şey söylüyorsa bir bildiği vardır. O gün geldiğinde kendisiyle muhakkak görüşeceğim” dedi.

ulusal.com.tr

Başbakan'dan TAMAM açıklaması Gündem Rusya Zafer Günü'nü kutladı Gündem Bursa'da FETÖ operasyonu: 25 gözaltı Gündem Vatan Partisi: Cumhuriyet gazetesi gerçek dışı haber yapıyor Gündem