CKD, Diyarbakır Anneleri ile buluştu

Cumhuriyet Kadınları Derneği, bayramda Diyarbakır Anneleri ile buluştu. İnternet üzerinden gerçekleşen buluşmaya, Berlin’deki nöbetine devam eden Maide Anne de katıldı. CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, “Bölücülüğe karşı verdiğimiz mücadeleye evlat nöbeti tutarak katılan annelerin sesi olacağız” dedi.

Abone ol

Cumhuriyet Kadınları Derneği, PKK’dan çocuklarını geri almak için HDP önünde evlat nöbeti tutan aileler ile bayramlaştı.

Bayramın 3’üncü günü internet üzerinden gerçekleşen buluşmaya, Berlin’de PKK’nın kaçırdığı kızı için mücadele eden Maide Anne de katıldı.

Türkiye çapından 45 CKD yöneticisinin katıldığı buluşmayla ilgili CKD Genel Başkanı Prof. Dr. Tülin Oygür, açıklama yaptı.

Oygür, evlat nöbeti tutan ailelerin bölücülüğe karşı verilen mücadeleye katkı sağladığına dikkat çekti. “Anneleri yalnız bırakmayacak, onların sesi olacağız” ifadelerini kullandı.

ulusal.com.tr

Doğu Perinçek milli hükümet formülünü açıkladı Gündem Sokağa çıkma yasağı uzayacak mı? Restoran ve kafeler ne zaman açılacak? Gündem 27 Mayıs İhtilali'nde 60 yıl geride kaldı Gündem Sağlık Bakanı Fahrettin Koca: Özgürlüğün istediği özveriyi gösterelim Gündem