Rüşvet almadığına kanıt: Antetli otel kağıdı!

Reza Zarrab’ın Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'a verdiği 300 bin franklık saatle ilgili ortaya yeni bir kağıt çıktı. Zarrab, Zafer Çağlayan’dan 240 bin Euro aldığını otel kağıdına yazmış. CHP Milletvekili Erdal Aksünger, rüşveti perdelemek için bu kağıdın hazırlandığı görüşünde.

Abone ol

Meclis soruşturma komisyonu raporu yayınlandı. Eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan'ın 300 bin franklık saati ile ilgili bir kağıt ortaya çıktı.

Zafer Çağlayan'ın Reza Zarrab’a saat için ödeme yaptığı öne sürüldü. Zarrab, Zafer Çağlayan’dan 240 bin Euro teslim aldığını otel kağıdına yazmış.

Zarrab’ın parayı teslim aldığına ilişkin yazısı Otel’in misafirleri için hazırladığı antetli kağıda yazıldı. Belgede, “Saat bedeli olan 240.000 Euro’yu M. Zafer Çağlayandan teslim aldım” ifadesi ve Rıza Sarraf imzası yer aldı.

Meclis Soruşturma Komisyonu üyesi CHP Milletvekili Erdal Aksünger rüşveti örtmek için bu belgenin hazırlandığı görüşünde.

Belgelerin incelenmediğini söyleyen Aksünger, “Peçeteden hallice, alelade bir kağıda yazılmış belgeyi kanıt kabul ettiler. Oysa Adli Tıp’ta kriminal bir inceleme yapılsaydı, mürekkep yapısı ve kağıt analizleriyle bunların hepsinin operasyondan sonra hazırlandığı tespit edilirdi" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Türkiye ile İran arasında demiryolu hattı kurulacak Gündem Emniyet Müdürü hakkında yakalama kararı Gündem TÜBİTAK'ta sahte diplomalı Başkan Gündem Arabistan’dan devrim çıkar mı? Gündem