Plakçılar ve müzikseverler Kadıköy'de biraraya geldi

Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği PlaKadıköy - Kadıköy Plak Günleri başladı. İki gün sürecek etkinlik, İstanbul’un önemli plakçıları ile müzikseverleri biraraya getirecek. Etkinlikte, Zeki Müren için bir anma da yapılacak.

Abone ol

Kaset, CD, MP3Player, Akıllı telefon… Müzik dinlemek için yıllar içinde elmizden pek çok cihaz geçti… Ama önce plak vardı…

Gelişen dijital müzik sektörüne rağmen müzik severlerin ilgisini hiç kaybetmeyen plaklar için Kadıköy Belediyesi Plak Günleri düzenliyor. 24 – 25 Eylül günlerinde Kadıköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi bahçesinde gerçekleştirilecek etkinlikte, yayıncı standlarının yanı sıra, söyleşi ve plak okuma etkinlikleri, DJ performansları ve konserler yer alacak.

Kadıköy Plak Günleri’nin ilk günü özel bir anmaya da ev sahipliği yapacak. Altın Plak Ödülü’nün ilk sahibi, Türk Sanat Müziği’nin önemli ismi Zeki Müren, 24 Eylül’de hayatını kaybettiği saat olan 20.59’da, “Elbet birgün buluşacağız” şarkısı eşliğinde anılacak.

Haber-Kamera: Şengül Derin

ulusalkanal.com.tr

'Romani Bambino' 85 yıl sonra Gaziantep'te Kültür Sanat Gümüşhaneli Özdemir hem saz üretiyor, hem ders veriyor Kültür Sanat 3 Ekim'de Eskişehir'de Komedi Oyunları Festivali başlıyor Kültür Sanat İstanbul Mizah Festivali başladı Kültür Sanat