Davutoğlu'nun o sözleri fitili ateşledi

Başbakan Ahmet Davutoğlu Van'da yaptığı "Beyaz Toros" çıkışına Ankara'da açıklık getirdi. Başbakan "İfademi herkes dikkatli okusun. Beyaz Torosları hiçbir şekilde AKP'nin alternatifi olarak ortaya koymadım" dedi. Davutoğlu "AKP iktidardan indirilirse ya bu terör çeteleri dolaşacak ya da eskiden olduğu gibi 'Beyaz Toroslar' dolaşacak" demişti.

Abone ol

Başbakan Davutoğlu, partisinin Van mitinginde yaptığı "Beyaz Toros" çıkışı ile yeni bir tartışmanın da fitilini ateşledi.

Davutoğlu, sözlerine Ankara'da açıklık getirdi. Yanlış anlaşıldığını savundu.

Davutoğlu, faili meçhuller AKP ile son buldu dedi.

Başbakan sözlerine açıklık getirmeye çalışırken CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tartışmaya twitter'dan dahil oldu. "Kimse korkmasın. 1 Kasım'da beyaz torosların devrini bir daha açılmamak üzere kapatacağız." dedi.

MHP'den açıklama ise Grup Başkanvekili Oktay Vural'dan geldi. Vural "Bu sözleri ancak bir çete reisi söyleyebilir" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Hrant Dink cinayeti soruşturmasında yeni gelişme Gündem Emekli Büyükelçi Onur Öymen soykırım yalanını bitiren AİHM kararını değerlendirdi Gündem Eski İsrail Başbakanı'na dava Gündem PYD, Tel Abyad'ta kanton ilan etti Gündem