Erdoğan güvenli bölge konusunda tarih verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan güvenli bölge konusunda tarih verdi. "Süreç Amerika ile işlemezse Türkiye kendi belirleyeceği şekilde hareket geçecek" diyen Erdoğan "Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşumu Eylül'ün son haftasına kadar fiilen başlayacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa Birliği'ne de mesajı vardı "Güvenli bölgeye destek olmazlarsa, sınır kapıları açılabilir" dedi.

Abone ol

"Süreç Amerika ile işlemezse Türkiye kendi belirleyeceği şekilde hareket geçecek" diyen Erdoğan "Fırat'ın doğusunda güvenli bölge oluşumu Eylül'ün son haftasına kadar fiilen başlayacak." dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avrupa Birliği'ne de mesajı vardı "Güvenli bölgeye destek olmazlarsa, sınır kapıları açılabilir" dedi.

Türkiye güvenli bölge konusunda hazırlıklarını tamamladı. Sessizliğini koruyan Amerika, süreci uzatırsa, Türkiye harekete geçecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan, tarih verdi.

Cumhurbaşkanı güvenli bölgenin olşturulması konusunda Avrupa Birliği'nin de destek vermesi gerektiğini söyledi. Sınır kapıları konusunda uyarıda bulundu.

Bir taraftan da Doğu Akdeniz'de çalışmalar sürüyor.

Cumhurbaşkanı, bir sondaj gemisi daha gelebileceğini söyledi.

ulusal.com.tr

HDP'nin Diyarbakır İl Binası önünde PKK'ya karşı direnen ailelerin sayısı artıyor Gündem İstanbul'da polisten değnekçi operasyonu Gündem Bakü'de Eternity-2019 tatbikatı sürüyor Gündem Tunceli'de gösteri ve yürüyüşlere geçici yasak Gündem