TGB, Şehit Uzman Çavuş Haşim Dirik'in cenazesine katıldı

Abone ol

Bingöl’deki hain saldırı sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik Manisa Sarıgöl’deki evinden son yolculuğuna uğurlandı.

15 Ağustos günü Bingöl’de gerçekleştirilen terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Haşim Dirik’i binlerce yurttaş ‘Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez’ sloganlarıyla karşıladı. Teröre karşı tek yumruk olan Sarıgöl’de sokaklar, işyerleri, evler Türk bayraklarıyla donatıldı.

Şehidimizin cenazesine Türkiye Gençlik Birliği Genel Sekreteri Olgu Özdemir ve Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkanı Bora Çelik ile beraberindeki TGB heyeti katıldı. Heyet adına açıklama yapan Genel Sekreter Olgu Özdemir, "PKK’nın meclise sokulmasıyla terörün bitirilemeyeceğini tekrar tekrar görüyoruz. Çözüm PKK’nın temizlenmesi ve milletimizin birlik, barış, kardeşlik zemininde yeniden örgütlenmesidir. TGB teröre karşı mücadelenin içinde ve TSK’nın yanındadır" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Bir memleket düşünün... Gündem Üzerinden tam 16 yıl geçti! Gündem Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı! Gündem Teröristler Doğubayazıt'ta TIR yaktı Gündem