'Paramızla zehirli gıda tüketmek istemiyoruz'

16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Tüketici Hakları Derneği Ankara Kızılay’da basın açıklaması yaptı. Tüketiciler “gıda terörüne hayır” sloganlarıyla gıda ürünlerinde kullanılan kimyasal ilaçlara tepki gösterdi.

Abone ol

Ankaralı tüketiciler 16 Ekim Dünya Gıda Günü dolayısıyla Kızılay’da bir araya geldi. Paramızla zehirli gıda tüketmek istemiyoruz dedi.

Ankara Kızılay’da yapılan basın açıklamasında Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turan Çakar, “Her gün soframızda tükettiğimiz tarımsal ürünlerde kimyasal zehir kullanıldığına” dikkat çekti.

Çakar, "insan sağlığı için bir diğer önemli tehlikede GDO’lu gıdalar" dedi. "Tarım ve Hayvancılık Bakanlığına sağlıklı ve yerli yem politikanız var mı?" diye sordu.

Eyleme gelen tüketiciler de Kimyasal zehir kullanılan gıdalarla çocuklarımızı zehirlemek istemiyoruz, Antibiyotiksiz gıdaya son gibi dövizler açtı.

Haber: Aykut Karadağ

Kamera: Barış Yurteri

ulusalkanal.com.tr

Aşiretlerden terör örgütü PKK'ya karşı 'seferberlik' çağrısı Gündem Görme engelliler yardım değil üretmek için destek istiyor Gündem Bozdağ: MHP desteklemezse halka soramayız Gündem Hakkari ve Şırnak'ta şehit olan 4 askere son görev Gündem